Vlada Timotijevic najsiromasniji covek u Srbiji

Surova istina o najsiromasnijem momku koji zivi sam u nasem kraju VIDEO INTERVJU

Intervju, Sjenica vesti, Video

Surova istina o najsiromasnijem momku koji zivi sam u nasem kraju

Dok gledamo ovo, treba da shvatimo da je ovaj snimak došao do vas preko najmodernijih uređaja za snimanje, montažu, distribuciju i reprodukciju. A ono što ćete videti je bukvalno scena iz 1900. godine. A, ipak je Srbija, maj 2023., opština Sjenica, mesna zajednica Bare, selo Zahumsko. 

Zapratite nas na viberu: http://bit.ly/348Z9SL

Ne, ovo je kraj svijeta, dalje ne postoji. Kako je moguće da se zaboravi jedan momak, Vlada Timotijević kome su roditelji preminuli, brat poginuo i bukvalno ima samo dva rođaka koji takođe nisu oženjeni, a koji koliko toliko vode računa o njemu. Takođe nema nikakvu stoku, živi sam u oronuloj kući… U trošnoj kući plafoni samo što se nisu srušili. Nama ovde ne trebaju sistemi, nećemo da krivimo državu, nama treba pomoć od svih vas. Nas koji sedimo u lijepom domu, gledamo ovo na modernim uređajima i razmišljamo hoćemo li jagode, maline ili grožđe da grickamo posle večere. 

Čitaj još:  “Sandžački pastuv” uspešan u Sjenici (Video)




Pomozite nam, da mu pomognemo. Možete nama dostaviti donacije lično i mi ćemo se potruditi da dođu do Vlade Timotijevića. Takođe, s obzirom da momak živi u veoma teškim uslovima, kontaktiraćemo merhamet, kao i građevinske firme, koje su u mogućnosti da pomognu da se ovom čoveku sazida kuća, bar ono osnovno. Ovim putem pozivamo sve građevinare i vlasnike privatnih firmi da nam pomognu koliko su u mogućnosti.

Čitaj još:  Od pepela do nade: Poziv za pomoć čoveku koji je izgubio sve

Hvala vam na ljudskosti ❤️

Ceo intervju sa ovim momkom i u kakvim uslovima zivi POGLEDAJTE OVDE:

Facebook komentari

Leave a Reply