Selo Gradac kod Sjenice- sjenica.com

Tragedija u selu Gradac kod Sjenice: Dete pronađeno obešeno

Hronika, Pešter, Sjenica vesti

U subotu, 21. oktobra 2023. godine, u mirnom selu Gradac kod Sjenice, dogodila se neopisiva tragedija. Na vrhu brda nedaleko od sela, pronađeno je telo Radiše Bandovića, dečka rođenog 2011. godine. Hitna pomoć stigla je ubrzo nakon poziva oko 16 časova, ali, nažalost, dete je već bilo preminulo, a njegovo telo hladno.

Radiša visi sa drveta na čistini blizu sela. Upotrebio je nit ili konopac koji se inače koristi za vezivanje bala, što dodatno naglašava tragediju ovog događaja.

Prema informacijama osoba koje su poznavale Radišu, saznali smo da je dečko patio od suicidalnih misli. Njegova smrt ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a zajednica se sada suočava s potrebom za većim razumevanjem i pružanjem pomoći onima koji se bore sa mentalnim izazovima.

Istražitelji i mrtvozornik, u ovom slučaju dr. Sanjin Mehmedbašić, stigli su na mesto događaja kako bi obavili istragu i utvrdili uzrok smrti Bandović Radiše. Njihova uloga je ključna u procesu utvrđivanja okolnosti i prikupljanju medicinskih podataka kako bi se razumela priroda tragičnog događaja.

Čitaj još:  Vojni lekari na Pešteri - VIDEO

Tragedija u selu Gradac kod Sjenice: Dirljiv apel za podršku zajednici

bandovici selo gradac
Stefan, Radiša i Petar

“Ova tragična priča nam služi kao podsetnik na hitnost i važnost pružanja podrške osobama koje se suočavaju sa mentalnim izazovima. Pozivamo sve da budemo empatični i solidarni u ovim teškim trenucima”, kako nam apeluje direktor Doma zdravlja u Sjenici dr. Altan Hamidović. “Važno je da se zajedno angažujemo kako bismo obezbedili neophodne resurse i podršku za mentalno zdravlje u zajednici i radili na sprečavanju budućih tragedija.”


Pogledajte naše kamere uživo iz Sjenice ovde
Pratite nas na TikTok-u ovde
Pratite nas na fejsbuku ovde
Pratite nas tviteru ovde

Čitaj još:  Italijani hoće naše miljeko da plaćaju 0,80 evro centi po litru?! (Video)

Najbitnije, naš YouTube kanal pod imenom TV Sjenica vam stoji 24 sata na raspolaganju. Tamo možete uvijek videti aktuelne stvari, stanje i dešavanja iz Sjenice.
Posetite naš YouTube kanal ovde

I još nešto…

Pratite TV Sjenica na viberu

SJENICA UŽIVO kamera 1: https://camstreamer.com/redirect/711defa879e73b1/S-64022  
SJENICA UŽIVO kamera 2: https://camstreamer.com/redirect/22b5507c1309397/S-64017

Facebook komentari

Leave a Reply