MATURANTI sjenicki Sjenica Jun 2024 - sjenicacom

Maturanti Tehničke Škole (2023/2024) prošetali centrom Sjenice (Video)

Sjenica, Sjenica vesti, Video

Maturanti tehničke škole u Sjenici su juče, pod budnim okom našeg snimatelja Rame Tahirovića, prošetali centrom grada, priredivši spektakl koji će se dugo pamtiti. Ovo je bio dan kada je ceo grad došao da podrži i proslavi mlade ljude koji su uspešno završili jedno značajno poglavlje svog obrazovanja.

Ulice Sjenice su bile ispunjene radosnim licima i veseljem. Mase ljudi, uključujući najmlađe i najstarije članove zajednice, okupile su se u centru grada kako bi posmatrale naše maturante. Nane, đede, babe, dede, roditelji i prijatelji došli su da podijele ovaj poseban trenutak, diveći se ljepoti i energiji mladosti koja je sijala iz svakog maturanta.

Šarena povorka maturanata, obučena u svečane haljine i odijela, prošla je kroz čaršiju, donoseći sa sobom atmosferu radosti i ponosa. Osmesi na njihovim licima, vesela muzika i aplauzi prisutnih stvarali su neopisiv ambijent. Sjenica je tog dana bila centar mladosti, sreće i nade za bolju budućnost.

Maturanti Tehničke Škole (2023/2024) prošetali centrom Sjenice (Video)

Ramo Tahirović, naše budno oko, zabilježio je sve važne trenutke ovog događaja, omogućivši nam da kroz njegov objektiv doživimo delić atmosfere koja je vladala na ulicama našeg grada. Njegovi video zapisi prenose emocije i duh zajedništva koji su tog dana bili na vrhuncu.

Čitaj još:  "Ters Bosanka" - konačno gotova - VIDEO

Maturanti su pokazali da su spremni za nove izazove i avanture koje ih čekaju. Njihova šetnja kroz centar grada nije bila samo običan defile, već simbol prelaska iz jednog perioda života u drugi, pun novih mogućnosti i neizvesnosti.

Sjenica je još jednom pokazala da zna kako da podrži svoje mlade sugrađane, slaveći njihove uspehe i pružajući im vetar u leđa za dalje korake. Našim maturantima želimo puno sreće i uspeha u budućnosti, a vama, dragi gledaoci, zahvaljujemo što ste sa nama dijelili ovaj prelijepi trenutak.

Maturanti Tehničke Škole (2023/2024) prošetali centrom Sjenice (Video)

Vaša Sjenica.com


Maturanti Tehničke Škole (2023/2024) prošetali centrom Sjenice (Video)

Pogledajte naše kamere uživo iz Sjenice ovde
Pratite nas na TikTok-u ovde
Follow naš fejsbuk ovde
Proverite i naš tviter ovde

Čitaj još:  Državna revizorska institucija (DRI) objavila izveštaje za opštinu Sjenica

Najbitnije, naš YouTube kanal pod imenom TV Sjenica vam stoji 24 sata na raspolaganju. Tamo možete uvijek videti aktuelne stvari, stanje i dešavanja iz Sjenice.
Posetite naš YouTube kanal ovde

I još nešto…

Pratite TV Sjenica na viberu

SJENICA UŽIVO kamera 1: https://camstreamer.com/redirect/711defa879e73b1/S-64022  
SJENICA UŽIVO kamera 2: https://camstreamer.com/redirect/22b5507c1309397/S-64017

Facebook komentari

Leave a Reply