Istraživanje Prirode -Sedmi Memorijal u Sjenici - Revuša i Orlovača - Sjenica.com

Sedmi Memorijal ‘Stazama Sjeničkih Planinara’ – Pogledajte Našu Planinarsku Avanturu! (Video)

Pešter, Sjenica, Sjenica vesti, Video, Zmajevci

Sedmi Memorijal “Stazama Sjeničkih Planinara” u čast naših planinara rahmetli Šućra Zekića – Šućka, Ahmeta Koštrebića – Ahma, dr Rušida Mahmutovića – Ruše, dr Adnana Mahmutovića, Bahtijara Vatića – Bake i Delije Bronje je uspešno završen! Želimo da se posebno zahvalimo svim učesnicima i planinarskim društvima iz cijele jugozapadne Srbije koji su se pridružili ovom nezaboravnom događaju.

Vaša prisutnost i podrška su nas duboko dirnuli dok smo zajedno prošetali stazama koje su naši veliki planinari toliko voleli. Staza kojom smo prošli može se okarakterisati kao lagana i prikladna za sve nivoe iskustva. Ukupna dužina staze iznosila je 12,3 kilometra, pružajući vam priliku da istražite prelepe pejzaže obronaka Jadovnika i Revuše. Naše planiranje je uključivalo uspon na Revušu sa severne strane, markiranom stazom.

Tokom uspona, planirane su usputne pauze kako bismo se odmorili i uživali u prirodi. Vrh Orlovača (1693 metra nadmorske visine) pružio nam je spektakularan pogled. Silazak smo obavili sa južne strane Revuše uz kratkotrajno zadržavanje. Osim prelijepe prirode, naša glavna briga bila je vaša sigurnost. Imali smo stručno medicinsko osoblje iz Doma zdravlja Sjenica kako bismo obezbijedili brigu o vašem zdravlju tokom ovog memorijala. Dok završavamo ovaj događaj, želimo se zahvaliti svim učesnicima što ste sa nama proveli ovaj dan.

Čitaj još:  Ćatovska džamija obeležila novu 1437. hidžretsku godinu

Vaša posvećenost i entuzijazam učinili su ovu manifestaciju posebnom. Nastavite da negujete ljubav prema planinama i prirodi, jer to je najbolji način da odamo počast našim rahmetli planinarima. Vidimo se sledeće godine na osmom Memorijalu, još većim i inspirativnijim!

Hvala vam još jednom.

Srdačno, PSD “ZMAJEVAC”

Snimatelj: za TV Sjenica Ramo Tahirović


Pogledajte naše kamere uživo iz Sjenice ovde
Pratite nas na TikTok-u ovde
Pratite nas na fejsbuku ovde
Pratite nas tviteru ovde

Najbitnije, naš YouTube kanal pod imenom TV Sjenica vam stoji 24 sata na raspolaganju. Tamo možete uvijek videti aktuelne stvari, stanje i dešavanja iz Sjenice. Tu su svadbe, vašari, vremenske nepogode, čajanke i ostala raznorazna veselja.
Posetite naš YouTube kanal ovde

I još nešto…

Pratite TV Sjenica na viberu

Čitaj još:  Sjenicu prekrio snijeg (Video)

SJENICA UŽIVO kamera 1: https://camstreamer.com/redirect/711defa879e73b1/S-64022  
SJENICA UŽIVO kamera 2: https://camstreamer.com/redirect/22b5507c1309397/S-64017

Facebook komentari

Leave a Reply