Vlade Timotijevic i Ramo Tahirovic selo Zahumsko Sjenica.com

Nastavak podrške za Vladu Timotijevića nakon dva miliona pregleda

Humano, Intervju, Pešter, Sjenica, Sjenica vesti, Video

Nastavak podrške za Vladu Timotijevića nakon dva miliona pregleda

Avgust 2023. godine doneo je novo svetlo nade u selo Zahumsko, gde Vlada Timotijević, najsiromašniji mladić u Srbiji, živi u izuzetno teškim uslovima. Nakon što smo u maju 2023. godine prvi put delili njegovu priču sa svetom, zajednica i ljudi širom Srbije nastavili su pružati podršku Vladi.

Nakon što su donacije putem PayPal-a dostigle iznos od oko 370 evra, koji je kasnije zaokružen na 45.000 dinara, nastavili smo sa prikupljanjem pomoći za Vladu. U avgustu 2023. godine, odlučili smo ponovno posetiti Vlada i isporučiti mu osnovne namirnice. Kod ove humanitarne akcije, udružili smo snage s lokalnom prodavnicom “Marketi Halilović,” koja nas je podržala i pomogla u nabavci namirnica za Vladu.

Vlade Timotijevic i Ramo Tahirovic selo Zahumsko Sjenica.com

Ramo Tahirović, jedan od inicijatora ovog humanitarnog napora, ponovo je razgovarao sa Vladom i doneo mu neophodne namirnice uz podršku Bata Halilovića, vlasnika prodavnice. On je takođe doprineo donacijom paketa namirnica i obezbedio prevoz do Vladine kuće. Među osnovnim potrepštinama koje su donirane su brašno, ulje, šećer, pirinač, testenine i druge namirnice koje će Vladi omogućiti da preživi u teškim uslovima u kojima se nalazi.

Čitaj još:  Asfaltirana ulica Neznanih Junaka

Gde je sve viđen!

Takođe smo razgovarali s Vladom i postavili mu pitanje o tome ko je sve došao posle više od dva miliona pregleda na našim društvenim mrežama (TikTok, Instagram, Facebook, X, YouTube). Odgovor na to pitanje i više detalja možete pronaći u video snimku našeg poseta.

Iako su se javile humanitarne organizacije nakon naše objave, stvarna promena i dalje izostaje. Zima brzo dolazi u Sjenici i na Pešter, a to znači da je sada više nego ikad važno da se pruži pomoć Vladi i drugim osobama u sličnoj situaciji.

Vlade Timotijevic i Ramo Tahirovic selo Zahumsko Sjenica.com

Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi i da svojim doprinosom pomognu Vladi Timotijeviću i drugima kojima je potrebna podrška. Sve što je potrebno je ljudsko srce spremno da pomogne, a zajedno možemo napraviti razliku u životu ovih ljudi. Vaša podrška je od suštinskog značaja kako bi se obezbedila bolja budućnost za Vladu i druge koji se nalaze u sličnim teškim uslovima.

Redakcija Sjenica.com


Pogledajte naše kamere uživo iz Sjenice ovde
Pratite nas na TikTok-u ovde
Pratite nas na fejsbuku ovde
Pratite nas tviteru ovde

Čitaj još:  Asfaltiran deo sjeničkog naselja "Šanac"

Najbitnije, naš YouTube kanal pod imenom TV Sjenica vam stoji 24 sata na raspolaganju. Tamo možete uvijek videti aktuelne stvari, stanje i dešavanja iz Sjenice. Tu su svadbe, vašari, vremenske nepogode, čajanke i ostala raznorazna veselja.
Posetite naš YouTube kanal ovde

I još nešto…

Pratite TV Sjenica na viberu

SJENICA UŽIVO kamera 1: https://camstreamer.com/redirect/711defa879e73b1/S-64022  
SJENICA UŽIVO kamera 2: https://camstreamer.com/redirect/22b5507c1309397/S-64017

Facebook komentari

Leave a Reply