Sigurnost Sjenice - Borba Protiv Bahatog Parkiranja i Brze Vožnje - sjenica.com srbija

Sigurnost Sjenice: Borba protiv bahatog parkiranja i brze vožnje (Video)

Sjenica, Sjenica vesti, Video

Sigurnost Sjenice: Borba protiv bahatog parkiranja i brze vožnje (Video). Na nedavnom snimku sa naše kamere, možemo videti šokantne scene bahatog parkiranja duž ulice Milorada Jovanovića. Automobili su zauzeli sve slobodne dijelove trotoara, ostavljajući malo ili nikakvog prostora pešacima, uključujući majku s decom koja se bori da prođe. Ova situacija nije samo neugodna, već i opasna, jer se životi ljudi, uključujući i decu, dovode u opasnost.

Sigurnost Sjenice: Borba protiv bahatog parkiranja i brze vožnje (Video)

Nedavni stravičan udes u istoj ulici dodaje težinu ovom problemu. Vozač koji je brzinom preko 140 km/h kroz grad, izazvao je nesreću u kojoj srećom niko nije stradao, ali je bilo ogromne materijalne štete. Ovo nije izolovan slučaj; brza vožnja i bahato parkiranje postali su uobičajeni u našem gradu.

Kao sajt SJENICA.com, već godinama se zalažemo za rešavanje ovih problema. Apelujemo na lokalne vlasti i zajednicu da preduzmu konkretne korake kako bi se obezbedila bezbednost naših ulica. Ignorisanje ovih problema neće ih riješiti, već samo produbiti. Životi su ugroženi, a sudari su sve češći.

Čitaj još:  Područje Peštera idealno za organsko gajenje ovaca i koza

Sigurnost Sjenice: Borba protiv bahatog parkiranja i brze vožnje (Video)

Pozivamo sve građane da podrže našu inicijativu i da se zajedno borimo za sigurnije ulice u Sjenici. Dijelite ovaj video kako bismo podigli svijest o ovom važnom pitanju i zajedno stvorili bolje okruženje za sve nas.

Hvala vam što ste gledali, i ne zaboravite se pretplatiti na naš kanal (ovde) za više informacija i akcija koje preduzimamo kako bismo unapredili našu zajednicu. Vidimo se uskoro!

BAHATO PARKIRANJE UGROŽAVA živote majki i dece u našem gradu
Sigurnost Sjenice: Borba protiv bahatog parkiranja i brze vožnje (Video)

Pogledajte i ovaj udes sa iste kamere koji se desio zbog semafora koji često u našem gradu nisu aktivni i vozači ne umiju da tumače ostale znakove

KO JE KRIV? Sudar sa tri vozila na raskrsnici gde semafori nisu radili

Pogledajte naše kamere uživo iz Sjenice ovde
Pratite nas na TikTok-u ovde
Follow naš fejsbuk ovde
Proverite i naš tviter ovde

Čitaj još:  Skupljajte čepove i pomozite deci! (Video)

Najbitnije, naš YouTube kanal pod imenom TV Sjenica vam stoji 24 sata na raspolaganju. Tamo možete uvijek videti aktuelne stvari, stanje i dešavanja iz Sjenice.
Posetite naš YouTube kanal ovde

I još nešto…

Pratite TV Sjenica na viberu

SJENICA UŽIVO kamera 1: https://camstreamer.com/redirect/711defa879e73b1/S-64022  
SJENICA UŽIVO kamera 2: https://camstreamer.com/redirect/22b5507c1309397/S-64017

Facebook komentari

Leave a Reply