Asmir Kolasinac - Volkswagen sponzor

Asmir predstavio poklon od sponzora (FOTO)

Slike, Sport, Vijesti 2015

Asmir Kolasinac - Volkswagen sponzor

Na današnjoj pres konferenciji auto brenda Volkswagen, zvezda je bio naš reprezentativac i državni prvak u bacanju kugle Asmir Kolašinac.

Naime, Asmir se pohvalio danas fotografijama sa promocije novog Golfa 7 Highline koji je postao zvanični automobil Atletskog saveza Srbije. Kako nam je rekao, na poklon je dobio ključeve od novog Volkswagena.

Reč je o sponzorstvu i novoj saradnji između našeg Sultana i najpoznatijeg nemačkog proizvođača automobila. Asmir je potpisao ugovor sa direktorom predstavništva u Srbiji Milanom Lazićem.

Čitaj još:  Asmir Kolašinac drugi u Baru

Asmir je sa oduševljenjem pozirao pored novog golfa sedmice, a kako je i sam rekao – uz novu mašinu lakše do novih medalja.

Mi mu želimo da maksimalno uživa u novom automobilu koji mu neodoljivo pristaje.

Asmir Kolasinac - Volkswagen sponzor

Asmir Kolasinac - Volkswagen sponzor

Asmir Kolasinac - Volkswagen sponzor

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

2 comments

  • auuuuuuu kolki je ovaj Asmir prava grdosija, jednom kad sam isao kod svog rodjaka u Sjenicu preko raspusta upoznao sam Asmira, slikali smo se cak nam je pokazivao tehnike kako se baca kugla, ja sam mu rekao da je velik ko Batista pa smo se malo hrvali sa njim al on nas je sve dominrao jer je grdosija, onda ga je kasnije ovaj jedan drug od mog rodjaka koji je malo podebel uhvatio za vrat i rekao mu sad cu ja tebe da oborim ko sto je Umaga Batistu i hop udari Asmira sakom, a Asmir je pao na pod i malo glumio da je sokiran. Cak sam ga i ja uhvatio za vrat znaci vrat mu je bas pravo masivan i ogroman ne mozes ga ni opasati.

Leave a Reply