Ognjen Amidžić dobio poklon iz Sjenice

Vijesti 2014

Krkanje: Amidžic ce da polomi vagu za merenje…
Ognjen dobio paket iz težak koliko i on sam jer su ga meštani te opštine proglasili za omiljeno TV lice

Ognjen Amidzic - www.SJENICA.com

To se ne odbija!
Ognjen Amidžić može s ponosom da se hvali da je srećan koliko je težak! Voditelju televizije Pink je, naime, pre nekoliko dana na kućnu adresu isporučeno 90 kilograma mlečnih i mesnih proizvoda iz Sjenice.

Poklon autoru i voditelju emisije „Ami Dži šou“ nije stigao slučajno. On je u anketi sprovedenoj među građanima te male opštine izabran za omiljeno TV lice. Najveći takmac za prvo mesto Ognjenu je bila koleginica Mira Adanja Polak, a propozicije su bile takve da se pobedniku dodele nagrade u njegovoj težini.

Čitaj još:  Crna Gora počinje izgradnju auto-puta prema Sjenici

– Sve ću da pojedem. Nemam mi druge. Zahvaljujem na nagradi – kaže kroz osmeh Amidžić, koji će imati slatke muke kako da pojede tolike količine sira, paprike u pavlaci, kobasica, pršute i drugih specijaliteta.

Kako Kurir saznaje, Ognjen bi uskoro trebalo da postane i počasni građanin Sjenice. Predsednik opštine Hazbo Mujović odluku bi trebalo da mu saopšti kad bude gostovao u njegovom šou-programu.
– Daleko sam od toga. Značilo bi mi mnogo, ali to još nije u opticaju – zaključuje Amidžić.

Pitanje redakcije sajta sjenica.com je: Da li ovo ima veze sa vicevima o i Sjeničanima pre godinu, dve ? :)

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Ognjen Amidžić dobio poklon iz Sjenice

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .