PREDSEDNICKI KANDIDAT SASA JANKOVIC U SJENICI - MART 2017

SAŠA JANKOVIĆ PRED IZBORE U SJENICI (VIDEO)

Izbori, Sjenica vesti, Video

Tokom svoje današnje posete Sjenici, Saša Janković je, razgovarajući sa građankama i građanima, poručio da u Srbiji niko ne sme da se plaši niti da ima razloga za strah.

– Niko nema razloga za strah! Čak i simpatizeri i glasači Srpske napredne stranke, koji su prevareni, koji su poverovali, zbog nekih grešaka prethodnih vlasti, da će Aleksandar Vučić da se promeni, da više nije ono što je bio nekada kada je davao sramotne izjave o Muslimanima – ni oni ne treba da se plaše. Jedino čega treba da se plašimo, jesu zakoni i institucije. Ukoliko radimo po zakonu i poštujemo institucije, a institucije moraju da poštuju , sve ostalo je u redu. Sve one koje nas plaše godinama, decenijama, stavićemo na stranu i krenućemo napred – poručio je Janković.Čitaj još:  Zmajevci i izviđači iz Novog Pazara na Jadovniku

Mi samo želimo da vidimo poštovani Gospodine Jankoviću šta imate konkretno za nas, naš grad. Politika u Beogradu i Vučić nama nisu prioritet.

Redakcija .com
Snimatelj: Ramo Tahirović

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “SAŠA JANKOVIĆ PRED IZBORE U SJENICI (VIDEO)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .