Sjenica bahatost u saobracaju - #sjenicacom

Pokvareni semafor i bahatost vozača u Sjenici (April 2023) Uživo

Kolumna, Sjenica, Sjenica vesti

U suštini je i bolje što semafori nikako ne rade nego da trepću. Jer kad trepće, onaj zaneseni telefonom vidi žuto i daje gas… a nije skontao da trepće semafor i da treba obratiti pažnju na saobraćajne znakove… BUUUM… Ali je ipak nekako ljepše kad rade semafori. Zato molimo nadležne da skoknu do njih, pritisnu onu puljku, ponovo dignu sisteme i riješeno je sve. Osim, ako se sve pokvarilo. Onda bi bilo najbolje i ne popravljati ih a umesto toga kupiti par znakova sa zabranom parkiranja i postaviti ih tamo gde jašu svi na trotoarima.

– Da l’ on kupovao mlijeko i sir,

– da l’ samo da podigne pare iz bankomata (da može da priđe, ne bi ni izlazio iz auta),

– da l’ da kupi nešto na brzinu polovno iz Nemačke,

– da l’ da se samo na brzinu isfenira, mokra joj kosa… 😂

i većina njih sve samo na minut… A njih 200 dnevno “sal” na minut… Ne shvataju da tu neko živi, prolazi, prolaze deca, majke sa kolicima, nane… svi oni moraju da idu po ulici, jer taj neko neće da stane na ulici… upali sva četiri migavca i završi svoj posao. Već jaše trotoar i smeta pešacima (Oni verovatno hodaju na ušima).

Čitaj još:  Graca pucao u Kozića

A najgore su “brude” (što bi Jasko Selmanović rekO), koje misle da mogu da radU šta hoTe po gradu, pa staje gde hoće i koliko hoće… Drage brude i švece, ponašajte se kao i kod kuće, parkirajte se gde smije! Vaše “bijesno” vozilo se i tamo vidi… Plati parking SMS porukom, ne budi cicija u bijesnom vozilu i ne zatrpavaj trotoare!

Nadležne službe (policiju, opštinu, parking servis) molim da reaguju na sve napisano. Osećamo potrebu i dužnost kao portal koji prati Sjenicu od kako postoji internet, da zaštitimo nedužnu decu i starije osobe.

Udri po džepu, kao što radU brudama po NemačkU, FrancuskU, AustrijU i slične gastarbajterske države. SAMO PO DŽEPU, i po nekoj vozačkoj!

I najveća je greška što su napravljeni niski trotoari pa to jaše i kurta i murta kako hoće!


Pogledajte naše kamere uživo iz Sjenice ovde
Pratite nas na TikTok-u ovde
Pratite nas na fejsbuku ovde
Pratite nas tviteru ovde

Čitaj još:  Sanke kao alternativa po snijegu!

I najbitnije, naš YouTube kanal pod imenom TV Sjenica vam stoji 24 sata na raspolaganju. Tamo možete uvijek videti aktuelne stvari, stanje i dešavanja iz Sjenice. Tu su svadbe, vašari, vremenske nepogode, čajanke i ostala raznorazna veselja.
Posetite naš YouTube kanal ovde

I još nešto…

Pratite TV Sjenica na viberu

SJENICA UŽIVO kamera 1: https://camstreamer.com/redirect/711defa879e73b1/S-64022  
SJENICA UŽIVO kamera 2: https://camstreamer.com/redirect/22b5507c1309397/S-64017

Facebook komentari

Leave a Reply