Testirali smo internet (KDS Vizija NET) u Sjenici bez ugovorne obaveze

Sjenica vesti

Pre dva dana slučajno smo pronašli neuobičajen flajer koji nas je zaintigrirao baš onim što nam inače stvara glavobolju, a to su uglavnom zvezdice i sitno ispisan tekst u dnu reklame, koji se mahom tiče ugovorne obaveze.

Flajer o kojem pisemo:

1.KDS Vizija Net - www.Sjenica.com
KDS Vizija Net Sjenica
KDS Vizija Net Sjenica
KDS Vizija Net Sjenica

Rešili smo da posetimo KDS i vidimo o čemu se tačno radi i da li stvarno ne postoji ono nama dobro poznato ALI.

Predstavili smo se ispred sajta Sjenica.com i poželeli da saznamo detalje.

Dobili smo odgovore na sva naša pitanja i bili smo zadovoljni. Postojalo je jedno “ali”, ali je bilo malo i za nas nebitan pojam, ali… :)

Pošto smo korisnici kablovske televizije KDS, mi smo naravno naručili internet paket 15 MB/s.

Jedino “ali” o kojem smo pričali jeste, da ne postoji mogućnost istog momenta da dobijete internet kad poželite, već je potrebno da sačekate maksimalno 2-5 dana. U našem slučaju je uspelo već sutradan.

Dakle, ovaj članak vam pišemo sa KDS neta iz Sjenice.

Čitaj još:  Sjenica prihvatila 100 azilanata

Stvarno nema ugovora, stvarno ga koristite onoliko koliko platite. Ako niste kod kuće nekoliko meseci, postoji mogućnost da ne morate da plaćate u kontinuitetu mesečno svoj račun za internet.

Kad više ne želite internet, samo vratite modem i završena priča.
A to čekanje 2-5 dana zavisi, u stvari, samo od količine modema na lageru. Ako ih ima na stanju, dobijete u stvari internet odmah ako poželite. Znači veliki LIKE :)

Ako kojim slučajem napuštate Sjenicu na više od dva, tri meseca, poželjno je vratiti modem, da već sledeći korisnik interneta može da dobije odmah internet. Znači, odlična stvar i za dijasporu. Prilikom povratka u Sjenicu, najavite na vrijeme vaš dolazak, da bi vas čekao modem.

Mislimo da je ova poslovna politika nova, ne samo na našem tržištu već i u svijetu.

Dva ljubazna momka iz tehničke službe KDS-a su nas posetila, priključili nam kablovsku i internet, sve povezali i otišli. Tehničari su montirali KDS-ov modem koji možete mrežnim kablom povezati na svoj računar, a ukoliko želite wireless, potrebno je da nabavite ruter, pošto vam KDS to ne obezbeđuje, a verujemo da će se i o tome pobrinuti u neko dogledno vrijeme, da dobijama WIFI rutere.

Čitaj još:  Edin Džeko u Sjenici

Ne preostaje nam ništa nego da vam od srca preporučimo KDS Viziju u Sjenici. Internet bez ugovora, bez zvezdica i skrivenih tekstova.

HVALA.

Facebook komentari

Leave a Reply