Dragi Deda Mraze, popravi nam gradski parkić (Slike)

Sjenica vesti, Slike, Vijesti 2014

U toku jučeranjeg dana prošetali smo Sjenicom, sa namerom da obiđemo dečje parkove. Nismo imali nikakva očekivanja, nismo zapravo ni razmišljali u kakvom se stanju nalaze naši parkovi, ali nismo se ni nadali da ćemo se vratiti razočarani.

Iako postoje jos dva dečja parka u Sjenici, naš najstariji park, poznatiji kao gradski park, nalazi se kod bioskopa, u samom centru grada. Verovatno niste ni obratili pažnju na njegov izgled, posebno ako svakodnevno prolazite pored njega, ali mi jesmo. No, ostavićemo gradski parkić za kraj priče.

Obišli smo najpre park ispred kafića “VaVaZu” i novi park, gde se nekad nalazila glavna autobuska stanica. Oba parka su bila puna, deca se igraju, roditelji sede na klupama, poneki ljubavni par šeta… Zaista divno videti.

Čitaj još:  FK Sloga i FK Partizan sklopili saradnju. Prvi talenti otišli za Beograd

Krenuli smo i do trećeg parka, i zatekli tamo pomalo tužan prizor. Jedna mama sa ćerkicom, biraju sprave koje će da koriste, da bi dete bilo sigurno dok se igra… Ali izbor je siromašan. Između polomljenih ljuljaški i delimično ispravih konjića, zaista je teško odlučiti se šta je najsigurnije, a i najinteresantnije za vaše dete.

Jedna slika govori vise od 1000 riječi. Pogledajte sami.

Čitaj još:  Kvalitetnije vodosnabdevanje od naredne nedelje

Gradski park 3_Sjenica Gradski park 4_Sjenica Gradski park 5_Sjenica Gradski park 6_Sjenica Gradski park 1 Gradski park 2

Facebook komentari

3 comments

  • ne treba vam za ovakav kvalitet deda mraz ,neko firma koja je izvodila ove radove da se povrate i ugrade kvalitetne materijale za koje mogu da garantuju barem 20 godina funkcijonaliteta gratskog parkica. takve stvari potoje znam iz iskustva.

  • jedini problem je to…sto se odrasla deca kojim iste te ljuljaske nisu namenjene,ljuljaju i naravno zbog njihove tezine se desi bas to sto se vidi na slikama..isti slucaj je i sa konjicima…prednost ovog parka je gumena podloga i dosta je sigurniji od ostalih parkova..zao mi je sto niste zabelezili klackalice u parku na mestu stare autobuske stanice,gde ispod pjeska vire betoske kocke i u slucaju pada deca mogu ozbiljno da se povrede..sa malo agazovanja opstine i centra za razvoj i kulturu to bi moglo da se rjesi…ALI..na nasu zalost,nema ko..jedan kamion pjeska bi resio problem..

Leave a Reply