Školske novine učenika Tehničko-poljoprivredne škole u Sjenici – drugo izdanje

Video, Vijesti 2014

Učenici Tehničko poljoprivredne škole predstavili su drugi broj školskog časopisa “Schooliranje”. Februarski broj naslonjen je na temu “Dobili ste poruku”, a pored ove, časopis obuhvata još zanimljivih učeničkih tema, intervjua, stavova i razmišljanja.

Urednica ovog časopisa prof. Elzana Crnovršanin kaže da učenici do sada pokazali ozbiljnost pri radu na ovom časopisu, a da posjeduju kreativne ideje koje se odnose na teme o kojima pišu.

“Sada neću otkrivati o čemu ćemo konkretno u pisati u narednom periodu, vjerujem da će biti zanimljivih tema kao i do sada. Teme su zaista raznovrsne, izdanje časopisa u elektronskom obliku možete naći na zvaničnoj prezentaciji naše škole”, dodaje Crnovršanin.

Ajša Kalender, jedna od autorki tekstova kaže da je u ovom broju pisala uticaju medija na učenike. Kaže da je u ovom broju objasnila loše strene virtuelnog svijeta. Ona je prenijela stav da mladi više treba da se angažujun u druženju, šetnjama, sportu i slično.

Ovaj časopis osnovan je sa idejom da predstavi Tehničko poljoprivrednu školu u Sjenici i učenike ove škole. Za sada izlazi jednom mjesečno, u elektronskom izdanju.

Facebook komentari
Čitaj još:  Fijuljanin imenovan za državnog sekretara

Leave a Reply