Vece sampiona u kik boksu - Sjenica

Održano Veče šampiona u kik-boksu

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Sport, Vijesti 2012

U Sali Ustanove za sport i rekreaciju opštine Sjenica, u ponedjeljak sa početkom u 19h, održao se  revanš meč između Pešterskog vuka, Zorana Šekularca i PNaser, azarskog jalijaša, Nasera Ferizovića.

Vece sampiona u kik boksu - Sjenica
Veče šampiona u kik – boksu – Sjenica

Na samom početku ovog sportskog spektakla, održani su uvodni mečevi u kik- boksu, gdje je osim ostalih učesnika, bio zapažen meč između Emraha  Latovića, kik – boksera iz Sjenice  i Mihaila Tasića, kik – boksera iz Kragujevca. U kategoriji do 81 kg, mladi i perspektivni sjenički kik – bokser je izvojevao pobjedu.




Poslije uvodnih mečeva, održan je veliki sportski spektakl na očigled prepune sale gledalaca koji su željno očekivali ishod ovog sportskog duela između Pešterskog vuka, Zorana Šekularca i Pazarskog jalijaša, Nasera Ferizovića. Obzirom da je Pešterski vuk nastupao pred svojom publikom, te da je u nekoliko navrata i naglasio da je posebno radostan i ponosan što će nastupiti pred svojim Sjeničacima, energija gledalaca i dobra fizička spremnost ovog sportskog vetrana su mu obezbijedila ubjedljivu pobjedu od 3:1, što je posjetiteljima ovog sportskog spektakla dodatno uljepšalo veče.

Čitaj još:  Bajram Namaz u Sjenici 2012

Napominjemo, iza Zorana Šekularca stoje 32 godine aktivnog bavljenja ovim sportom, a kao pedesetočetvorogodišnjak , svstava se u među najstarije boksere na svijetu, ponosni je otac i odnedavno još ponosniji deda.

Čitaj još:  Putovanje našeg KUD-a "Jedinstvo" za Švajcarsku (Video)

Irma Hodžić

Facebook komentari

Leave a Reply