Turnir u malom fudbalu - Sjenica 2015

Prolećni turnir u malom fudbalu / Sjenica 2015 (Video)

Sjenica vesti, Sport, Video
Turnir u malom fudbalu - Sjenica 2015
Ekipa azilanta iz Sjenice / Sjenica Jun – 2015

Na današnjem sportskom skupu u malom fudbalu bilo je prilično uzbudljivo. Naime, u Sportskoj hali revijalnu utakmicu pre početka prolećnog turnira igrali su azilanti koji borave u Sjenici protiv ekipe Genskop. Čak je i televizija B92 bila prisutna da isprati ovaj događaj.

Azilanti koji su izazvali oduševljenje svih prisutnih, propraćeni su ogromnim aplauzom, što pokazuje još jednom gostoprimstvo i toplinu opštine Sjenica i njenih građana. Naravno, i oni su više nego zadovoljni smeštajem, ishranom i kompletnim tretmanom u Sjenici, kao i odnosom lokalnog stanovništva prema njima.

Finale turnira u malom fudbalu - Sjenica - Jun 2015

Ustanova za sport i rekreaciju opštine Sjenica bila je organizator ovog događaja.

Azilanti su pobedili Genskop izvođenjem penala rezultatom 3:1. Ono što je interesantno, publika je sve vrijeme navijala za azilante koji su igrali u majicama sa natpisom ‘Volim Sjenicu’.

Čitaj još:  ARHIVSKI SNIMAK: KUD JEDINSTVO U STRAZBURU 2011. GODINE (Video)

Finale turnira u malom fudbalu se igra između ekipa: BTT Tarić – Night Secret, a utakmica je završena rezultatom 0:0. U penalima 2:1 pobedila je ekipa Night Secret, koja je ujedno i pobednik turnira. Drugo mesto je osvojila ekipa BT Tarić, a treće ekipa Pečenjara Redžović.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Emil Hrkalović, a za najboljeg golmana Amel Ugljanin.

Spotski dan je protekao u najboljem redu, a čovek koji se potrudio i za sve to se pobrinuo je Enver Kalender zvani Linda, jer on je bio na mestu organizatora u ime Ustanove za kulturu.

Čitaj još:  Bokser Muamer Hukić (Marko Huk) protiv Aleksandra Povjetkina (izveštaj sa borbe)


Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Prolećni turnir u malom fudbalu / Sjenica 2015 (Video)

Leave a Reply