Prijepoljska raskrsnica / Tranzitni put / Sjenica

Sutra počinje nastavak rekonstrukcije glavne ulice

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Vijesti 2015
Prijepoljska raskrsnica / Tranzitni put / Sjenica
Prijepoljska raskrsnica / Tranzitni put / Sjenica

Posle završetka radova u centru grada, gde je urađena kompletna rekonstrukcija glavne ulice Milorada Jovanovića, od stare autobuske stanice pa sve do Jablaničke ulice, sajt Sjenica.com ekskluzivno saznaje da se sutra nastavlja sa rekonstrukcijom.

Radovi će početi da se izvode od gradske apoteke pa sve do velike tranzitne raskrsnice, takozvane prijepoljske raskrsnice u duzini od 500 metara.

Granitni ivičnjaci, trotoari, kompletno osvetljenje, planirano je sve kao što je urađeno u glavnoj ulici prije nekoliko dana.

Čitaj još:  Izveštaj: Završni radovi pred asfalt su u toku (Foto / Video)

Šta tačno počinje da se radi, pokazaćemo vam sutra u video snimku.

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

7 comments

  • Nista od tih radova ,jos jedno prodavanje magle ,i ako pocnu bice to pred kraj godine ,a trajace kao po obicaju godinu dana, ova glavna ulica za koju govorite da je zavrsena ako me oci ne varaju fali joj trotoar sa jedne strane,za ostale propuste da i ne govorimo…I dok se u Novom Pazaru, samo desetak dana od pocetka radova pocelo sa poplocavanjem treceg dela pesacke zone,ovi nasi vec 15 dana se bore sa dve sahte ,ovim tempom zavrsice 100 metara pesacke zone do iduceg ljeta…Sramota.

    • Diznilendu, ti bas imas na svaku vijest sto je vezana za aktuelnu vlast nesto negativno da dodas. Jel mislis da to nece biti zavrseno? Nama je svejedno hoce li biti ili ne… Ali daj malo optimizma, pa ne ide ti ni iz dzepa ni u dzep.
      A budi faca pa napisi bar ime, nemoj se skrivati i glumiti silu a ne smijes da se predstavis. Nego stavljas mail zinidatikazem i sl.

      Ispratili smo od kako postoji ovaj sajt vec nekoliko vlasti u Sjenici, ne secam se da se ikad radilo ovoliko. Ili mozda imas adekvatan argument gde mozes da mi das odgovor?

      Redakcija Sjenica.com

      • Saznanje vam je ekskluzivno nema sta…Radovi uveliko poceli…Ne znam sta znaci faca ,ne koristim takve izraze…Sto se sile tice ,verujem samo u jednu,no to je sada nebitno…Mail je moj problem,a vas cije vam se misljenje ne svidja,a cije vam odgovara.Predstavljam se samo ljudima koji mene licno interesuju i naravno to zasluzuju,ko razume, shvatice…Sto se vlasti tice ne interesuje me ni predhodna,ni sadasnja ni buduca,ovde se govori o drugim stvarima,jedino sto me u svemu ovome interesuje je Sjenica i posteni i normalni ljudi koji u njoj zive…I iskreno nemam nameru da polemisem sa bilo kime o bilo cemu,vec sam rekao ono sto mislim,ili bolje receno znam…Pa tako budite vi meni pozdravljeni ,vi i naravno vasa “ekskluzivna saznanja” :)

        • Pa kasnis, to je cinjenica.
          Kad smo objavili clanak nije bilo radova. Ali to ti ne mozes da shvatis :)
          A sa druge strane, zelis da se cita tvoje misljenje a ne smes da se potpises, faco :)

  • Adminu, kreten si neviđeni šta se primaš, baš si jadan, hahah..
    “kako da ne” kapa dole, baš si ga spustio, i slažem se sa tobom u potpunosti. pozdrav za tebe

Leave a Reply