Mirza Šoljanin i Nina Badrić u šemi?!

Razno, Vijesti 2014

Badrićeva se poslednjih mesec dana ne razdvaja od Sjeničanina Mirze Šoljanina, s kojim je 2012. snimila duet

Mirza i Nina - www.Sjenica.com

Hrvatska pevačica Nina Badrić (42) već mesec i po dana je u vezi s pobednikom treće sezone sarajevskog takmičenja „Zvijezda možeš biti ti“ Mirzom Šoljaninom (29) iz Sjenice. Kako navode bosanski mediji, oni su se upoznali 2011. godine na finalu muzičkog takmičenja, kad je Nina bila gost večeri, a godinu dana kasnije snimili su i duetsku pesmu „Duše su se srele“. U međuvremenu su postali dobri prijatelji, kasnije i vrlo bliski, pa čak ni razlika od 13 godina nije bila prepreka da se zavole.

– Nina često dolazi u Sarajevo. Oni vešto prikrivaju svoju vezu, kriju je od očiju javnosti da im nešto ne bi krenulo loše. Kad je Nina upoznala Mirzu, bila je ubeđena da će on pobediti u takmičenju i sa ponosom su zajedno otpevali pesmu na velikoj bini. Tada su razmenili brojeve telefona kako bi se redovno čuli. Kad su uradili i promovisali duet, njihovo druženje je postalo sve intenzivnije. Često su nastupali zajedno i ujedno se sve više približavali jedno drugom, a da toga nisu ni bili svesni – priča naš izvor i dodaje da su Nina i Mirza svakodnevno u kontaktu.

Čitaj još:  Sjeničanin pokušao da siluje maloletnicu

– Oni se stalno čuju telefonom i broje dane do susreta. Mnogi kažu da njihova veza neće opstati zato što se previše cene i poštuju, prvenstveno zbog posla. Ko zna, možda na kraju ispadne nešto neočekivano.

Dok je Nina u toku jučerašnjeg dana ostala nedostupna za komentar, Mirza je na naše pitanje da li je u vezi s hrvatskom koleginicom vešto izbegao odgovor.
– U gradu sam, imam obaveza, ne mogu sad nikako da pričam. Izvini, molim te! Kasnije ću da se javim – poručio je pevač.

Prošlost
I NINA I MIRZA BILI U BRAKU

Novopečeni par iza sebe ima po jedan brak. Nina se sa albanskim biznismenom Bernardom Krasnićem razvela posle 12 godina 2012. godine, a on je od pevačice mlađi sedam godina. Mirza Šoljanin bio je godinu dana u braku s Merimom, sestrom najpoznatijeg bosanskog fudbalera Edina Džeka. Pevač nije mnogo pričao o privatnom životu, ali je za jedne novine rekao da su on i Merima ostali u prijateljskim odnosima.

Čitaj još:  Šta se dogodilo sa ovim memorijalnim turnirom iz 2000. godine? (Video)

Express clanak

Facebook komentari

Leave a Reply