Poništeni izbori na tri mesta u Sjenici

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Vijesti 2012

Zbog nepravilnosti u radu biračkih odbora, poništeni izbore na tri biracka mesta u Sjenici. Na tim biračkim mestima u roku od sedam dana biće ponovljeno glasanje.
Opštinska izborna komisija u Sjenici je zbog nepravilnosti u radu biračkih odbora poništila izbore na tri biracka mesta, rekao je za agenciju Beta predsednik opštinske komisije Amel Papić.

“Na tim biračkim mestima će u roku od sedam dana biti ponovljeno glasanje, nakon čega će biti utvrdjeni konačni rezultati izbora u opštini”, dodao je Papić.

Čitaj još:  Besplatan sunet i predavanje na temu kancera u Sjenici

Izbori će biti ponovljeni u biračkim mestima, Ponorac, Breza i Crvsko

Pravo glasa u Sjenici ima 25.290 gradjana.

Facebook komentari

3 comments

  • dali je moguce da jos vi senicani niste dosli pameti i nevidite kuda vas vodi taj tetrijeb skoro nasvani snateli koliko je u sjenizi ubijeno od ovih kojima je sluga taj vas tetrijeb pa zasto radite protif sebe i svoje vjere umeta akoga imate i danas se kopaju kosti nasih sunarodnika u SREBRENIZI ,vidite daste toliko zalutali da cevas i vasa pokolenja preklinjat.nekami oprostu izuzeci kojih ima malo u sjenici. znateli senicaci nije bilo davno kolikoje bosnjaka stradalo od tih istih kojih vi sada podrzavate zalosno je moji bosnjaci .

Leave a Reply