Uskoro peti poljoprivredni sajam u Sjenici

Arhiva vijesti 2008

Active Image

Opštinska služba za poljoprivredu u Sjenici, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, organizacije FAO UN i PRO programa, i ove godine organizuje dvodnevni Poljoprivredni sajam. Peti poljoprivredni sajam održavaće se 19. i 20. juna na gradskom stadionu, a organizatori očekuju da će Sajam ove godine biti uspešniji od predhodna četiri. 

Na Sajmu će biti izloženi poljoprivredni proizvodi: prehrambeni, uglavnom mlečni proizvodi, poljoprivredna mehanizacija, domaća radinost, krupna i sitna stoka.
''Poljoprivredni sajam je i do sada bio veoma uspešan, i to je za sjenički kraj, veoma značajna poljoprivredna manifestacija, a ja se nadam da će ove godine Sajam biti još uspešniji. U toku su prijave izlagača. Do sada nam se javilo desetak izlagača poljoprivredne mehanizacije iz različitih krajeva Srbije, a najbrojni će biti, prema dosadašnjem iskustvu, izlagači krupne i sitne stoke'', kazao je za naš sajt samostalni stručni saradnik za poljoprivredu opštinske službe u Sjenici, Faik Kurtović. On je podsetio da će u okviru Sajma i ove godine biti organizovano takmičenje u mašinskom šišanju ovaca, kao i da će, za najuspešnije izlagače u nekoliko kategorija biti obezbeÄ‘ene i skromne novčane nagrade.
 
Ovu vijest možete komentarisati na forumu
 
http://sjenica.eu/forum/showthread.php?t=996 
Facebook komentari

Leave a Reply