Uskoro svečano otvaranje

Arhiva vijesti 2008

Active Image

Sportska hala u Sjenici je konačno u završnoj fazi izgradnje. Na radost Sjeničana, naročito mladih sportista, svečano otvaranje će, kažu, biti uskoro. Do kompletnog završetka radova preostalo je samo da se postavi parket.

Kako saznajemo od direktora Ustanove za sport u Sjenici Mirsada Hodžića, tenderska procedura je završena i ovih dana bi trebalo da počnu radovi. Patket će biti postavljen na površini od oko 1300.metara kvadratnih, što obuhvata veliku salu, i malu salu za borilačke veštine na spratu. A finansijska sredstva u visini od oko devet miliona dinara, predviÄ‘ena su opštinskim budžetom, koji je Skupština nedavno usvoila.
Inače, po kapacitetu od oko 1000 mesta za publiku, kompletnoj opremljenosti i mogućnostima za različite vrste sportova, sportska hala u Sjenici se može svrstati u red bolje opremljenih objekata takve namene u Srbiji. Kada bude u funkciji, prva i jedina sportska hala, mladima Sjenice će pružiti više mogućnosti za korisno upotpunjavanje slobodnog vremena. Za već proslavljene sportiste, to će biti šansa i podstrek u ostvarivanju još boljih rezultata.
Ovih dana, zahvaljuljući Sjeničanima na privremenom radu u Francuskoj, Ustanova za sport je dobila i jedno kombi vozilo sa 22 mesta za prevoz sportista. Hodžić kaže, da zbog potreba brojnih sportskih ekipa, stari minibus, kao jedino vozilo takve namene do sada, još izvesno vreme ipak neće ići u staro gvožđe.
Facebook komentari

Leave a Reply