Sjenički karatisti ponovo među uspešnima

Arhiva vijesti 2008

Active Image

Među 1200 takmičara iz jedanaest zemalja Jugoistočne Evrope, karate klub ''Sjenica'' iz Sjenice je, na Devetom evropskom karate kupu ''Super Enpi'' u Subotici, u ukupnom plasmanu osvoio 23 medalje (8 zlatnih, 1 srebrenu i 14 bronzanih), a u ženskoj konkurenciji ekipno prvo mesto, zlatni pehar i medalju.

''Mi smo prezadovoljni ovakvim rezultatom, za koji se može reći da je najznačajniji u ovogodišnjoj sezoni, i nadam se da ćemo tako i nastaviti'', kazao je za naš sajt , trener i predsednik kluba Meaz Zenović.
Pored značajnih sportskih rezultata, boravak u Subotici bi se mogao okarakterisati i kao svojevrsna četvorodnevna ekskurzija. ''Na ovako dalek put, ovakvu vrstu takmičenja i ovako jak turnir – kaže sportski direktor kluba Ismet Fazlić –  sigurno ne bi mogli otići bez jakih sponzora. Zahvalnost dugujemo našim sugraÄ‘anima Miloradu Mrviću i Musi Dolmagiću, koji su davno napustili naš grad, ali nisu zaboravili nas. Oni su, obezbedivši četvorodnevni boravak za 23 člana kluba, omogućili našoj deci, našim uspešnim takmičarima, da uživaju u znamenitostima Subotice, da obiÄ‘u Palić, zološki vrt i ergelu ''Zobnatica''. A to će, pored osvojenih medalja i pehara, biti nešto čega će se rado sećati i što će ih motivisati na dalje uspehe.''
Facebook komentari

Leave a Reply