Sjenička delegacija dočekana u Frankfurtu (Video)

Dijaspora, Opstina Sjenica, Sjenica vesti

Danas u prepodnevnim satima, imali smo tu priliku ali i čast da dočekamo u Frankfurtu u Nemačkoj predsednika opštine Sjenica, Hazba Mujovića.
Predsednici u Frankfurt 2018 - Sjenica
Prva zajednička delegacija predsednika sandžačkih opština doputovala je u Nemačku sa ciljem da posete našu dijasporu. Kako nam je rekao predsednik Mujović, razlog dolaska je saradnja sa budućim investitorima. U ekskluzivnoj izjavi, predsednik Mujović je naglasio da je od izuzetnog značaja ova poseta iz razloga što je ulaganje stranog kapitala veoma važno za razvoj Sjenice ali i sandžačkog regiona.




Pored Hazba Mujovića, kao sjenički predstavnik, doputovao je i predsednik Skupštine Sjenica Muhedin Fijuljanin.

Čitaj još:  Senko Mahmutović oduševio nastupom sa ćerkom (Video)

– Kao što je rekao gospodin Mujović, razlog našeg dolaska je da prezentujemo naše potencijale stranim ulagačima kako bi imali jasniju sliku gdje mogu da investiraju svoj novac. Tokom naše posjete imamo u planu da posjetimo više gradova u Njemačkoj kako bi sa što većim brojem naših ljudi razgovarali o potencijalnim investicijama – rekao je Fijuljanin.

Odbor za doček sandžačkih predsedika potrudio se da priredi što prijatniji ugođaj našim gostima, te su osim pozdravnih zastava i brojnih poštovalaca naših političara bile prisutne i dvije djevojke obučene u tradicionalnu nošnju.




Pored sjeničkih predstavnika bile su prisutne i delegacije predsednika opština Novi Pazar i Tutin.

Čitaj još:  Premijerno odigrana predstava “Ah ta ljubav”

Redakcija Sjenica.com

Facebook komentari

Leave a Reply