Hazbo Mujovic / Predsednik opštine Sjenica / Mart 2015

Hazbo Mujović: “Politička zloupotreba” Nacionalne službe zapošljavanja

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Vijesti 2015

Hazbo Mujović, predsednik opštine Sjenica i SDA
Direktor NSZ politički zloupotrebljen

Hazbo Mujovic / Predsednik opštine Sjenica / Mart 2015

Predsednik sjeničkog odbora SDA i opštine Sjenica Hazbo Mujović smatra da je prošlonedeljni boravak direktora Nacionalne službe zapošljavanja Zorana Martinovića u toj opštini “politička zloupotreba”. On je to ocenio i u pismu koje je uputio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandru Vulinu, jer su Martinović i njegovi saradnici iz Sjenice održali sastanak u prostorijama Sandžačke demokratske partije (SDP), kojem su prisustvovali i čelnici te partije u Sjenici.

-Zaobilazeći zvanične opštinske vlasti i institucije sistema, Martinović je na najgrublji način ispolitizovao i zloupotrebio državnu službu i svoju funkciju, promovišući i podstičući interese jedne partije u Sandžaku, napisao je Mujović u pismu Vučiću i Vulinu uz zahtev da osude “ovakvo ponašanje visokih državnih predstavnika”.

Čitaj još:  Mnoga sela nedostupna zbog snežnih nameta

Predsednik sjeničke opštine zahteva da se poštuju legalne institucije sistema u toj opštini koja je “veoma zainteresovana za sve privredne aktivnosti u Republici Srbiji i uključivanje u sve programe koje Vlada Srbije planira i sprovodi na planu ekonomskog razvoja”. Kako je objavljeno na sajtu SDA, Mujović je pozvao državne funkcionere da sve programe Vlade Srbije predstave i promovišu preko rukovodstva i zvaničnih opštinskih organa sjeničke opštine.

Čitaj još:  Ko nam truje rijeke u centru grada? (Foto - Video)

 

AUTOR: S.N.

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Hazbo Mujović: “Politička zloupotreba” Nacionalne službe zapošljavanja

Leave a Reply