Autobild Sjenica

Auto Bild izvidnica do Sjenice (Video)

Sjenica vesti, Slike, Video

Pogledajte lepote sjeničkog kraja na koje je ekipa magazina „Auto Bild“ naišla radeći reportažu za sledeći, 96. broj. U okviru magazina „Auto Bild“ koji će na kioscima biti od sledećeg četvrtka 13.novembra, možete se bolje upoznati sa jednim od najlepših krajeva Srbije.

Autobild Sjenica

Ekipa magazina obišla je sjenički kraj koji ih je zasenio svojim prirodnim lepotama koje su poput neke neobične mešavine crnogorskih, zlatiborskih, sibirskih i mongolskih predela. Takođe, nadomak samog grada Sjenica nalazi se mesto odakle se može videti sigurno najlepši prizor u čitavoj Srbiji, a verovatno i šire – meandri Sjeničkog jezera u kanjonu Uvca.

U ovom kraju nalazi se i Pešter, nepregledna i prelepa visoravan koja liči na predele kakvi su u Mongoliji a prostire se na čak 63 kvadratna kilometra. Takođe, ono što odiše ovim krajevima, uz neverovatne prirodne lepote, jeste život kakav je i nekad bio. Samim tim, zdrava hrana i zdrav život je nešto čime se s ponosom diče meštani sjeničkog kraja. Sve kućice su autentične ali ne zarad turizma, već zato što to stvarno jesu.

Čitaj još:  Počeo Ramazanski Bajram, jedan od najvećih muslimanskih blagdana (Slike)

Autobild Sjenica 2

Ljudi su ljubazni, vredni i druželjubivi i nećete lako moći da uteknete a da se dobro ne najedete. A ovde zaista ima svakojakih ukusnih đakonija.

Detaljnu reportažu o sjeničkom kraju i putu do tamo, čitajte u sledećem broju magazina „Auto Bild“ od četvrtka 13. novembra 2014. godine.

Čitaj još:  Civilnog aerodroma "Dubinje" neće biti!?

Tina Vujanović
Dejan Živančević

Facebook komentari

One thought on “Auto Bild izvidnica do Sjenice (Video)

Leave a Reply