Sulejman Ugljanin

Dr Sulejman Ugljanin održao govor u Sjenici povodom izbora za BNV (Video)

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Video, Vijesti 2014

Prije dva dana, 23.10.2014. u sali Doma kulture u Sjenici, organizovan je završni skup liste pod rednim brojem 2, “Za bošnjačko jedinstvo”, na čijem čelu se nalazi dr Sulejman Ugljanin. Tom prilikom Ugljanin je održao govor povodom predstojećih izbora za BNV. Program je vodio Erko Kolašinac.

Sulejman Ugljanin
Sulejman Ugljanin

U sjeničkom Domu kulture održan je predizborni skup liste “Za bošnjacko jedinstvo“, na kojem su se obratili nosilac liste Dr Sulejman Ugljanin i kandidati za vijećnike, Mustafa Baltić i Muhedin Fijuljanin, te predsednik ogranka SDA Sandžaka u Sjenici i predsednik opštine Hazbo Mujović.

U susret izborima za BNV 26. oktobra, govori puni optimizma o bošnjačkom jedinstvu i zajedničkim interesima Bošnjaka su bili osnova u svakom obraćanju, a prisutni građani su aplauzima pozdravili ovakve riječi.

Čitaj još:  Lovci u akciji na Pešteru (Arhivski snimak)

– Naš cilj i obaveza je jedinstvo Bošnjaka, jer samo ujedinjeni možemo ostvariti napredak za našu decu i generacije koje dolaze. Zato nam je potrebno da imamo jedinstveno Bošnjačko vijeće gde ćemo zajednički raditi na rješavanju svih bitnih pitanja koja tište naš narod – rekao je Dr Ugljanin.

Govornici su pozvali Bošnjake da u što većem broju izađu na izbore, a da svečana atmosfera tokom izbora bude prisutna na svakom izbornom mestu.


Snimatelj: Tahirović Ramo
Studio: Orion
Obrada: www.Sjenica.com

Izvinjavamo se devojci koja je pričala na početku snimka, što je nismo potpisali, ali nismo mogli da saznamo njeno ime.

Facebook komentari

One thought on “Dr Sulejman Ugljanin održao govor u Sjenici povodom izbora za BNV (Video)

Leave a Reply