Sjenički biatlonci spremni za Evropsko prvenstvo

Sport, Vijesti 2014

Biatlon – Sa najvećim očekivanjima na Evropsko prvenstvo u Češkoj

Pre odlaska na Evropsko prvenstvo u biatlonu u Češku, naš najuspešniji biatlonac Milanko Petrović sa trenerom Tihomirom Milosavljevićem na kratko je sa priprema na Slovenačkoj Pokljuki došao do Beograda. To je bila prilika da treneru Milosavljeviću postavimo pitanja o očekivanjima na ovom Prvenstvu.

“Svakako da na ovo Evropsko Prvenstvo idemo sa najvećim očekivanjima, medalja bi bila ono što ispunjava naša očekivanja. Milanko je svakako spreman za to, sreća će odlučiti i njegov nastup na strelištu” – izjavio je za ski poartal Skijanje.rs trener Tihomir Milosavljević i dodao: “Razaočarani nećemo biti i ako se to nedesi jer pred nama je još mnogo nastupa i u svako ulazimo da napravimo što bolji plasman”.

S trenerom Tihomirom radi i biatlonac Emir Hrkalović koji je nedavno na IBU kupu ostvario zapažen rezultat plasmanom na 10. mesto.
“Hrkalovićev nastup ce biti jako interesantan. Plasman na deseto mesto na IBU kupu je sjajan rezultat evo prilike da na ovom Evropskom prvenstvu potvrdi svoju dobru formui. On je sjajan strelac i ima veliku šansu za dobar plasman na 20 km” – izjavio je trener Milosavljević.

Pored Milanka i Emira, na ovom Evropskom Prvenstvu u biatlonu nastupiće još Damir Rastić kod seniora, Edin Hodžić, Dženis Avdić, Nedim Mehmedbašić kod juniora i Sara Lučić kod juniorki. Sa njima su treneri Almir Džeković i Murat Hodzić.

IBU Otvoreno Evropsko Prvenstvo u biatlonu se održava od 27. januara do 04. februara 2014. u biatlon centru Nove Mesto u Češkoj.

izvor:| Beograd | 26.01.2014. | skijanje.rs

VIŠE KOMETARA O OVOME MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM FORUMU KLIKOM OVDE

Facebook komentari
Čitaj još:  Dani sjeničke pite

Leave a Reply