Nasilje u porodici, povređena beba

Vijesti 2013

Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja, u Novom Pazaru je uhapšen N. B. (27), državljanin Makedonije, koji je preksinoć, oko 19.30 naneo povrede po vratu i glavi svom petomesečnom sinu

Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja, u Novom Pazaru je uhapšen N. B. (27), državljanin Makedonije, koji je preksinoć, oko 19.30 naneo povrede po vratu i glavi svom petomesečnom sinu. Prilikom privođenja, policija je utvrdila da je, zbog razbojništva koje je ranije počinio u Skoplju, za ovim državljaninom Makedonije raspisana Interpolova poternica.

Uhapšeni N. B. i njegova supruga, rodom iz Sjenice, živeli su u jednom selu blizu Tutina gde je dete i povređeno. Majka je preksinoć bebu, sa vidljivim povredama, donela u bolnicu gde je lekarima izjavila da je dete palo sa kreveta na pod i da se tako povredilo. Međutim, kasnije je promenila priču i izjavila da je dete tukao i povredio – otac.

Nakon što je bebi ukazana prva lekarska pomoć, petomesečni dečak i njegova i majka prebačeni su u kragujevački klinički centar gde su, kako nezvanično saznajemo, lekari u sredu konstatovali – kontuziju mozga.

Na saslušanju u policiji, uhapšeni N. B. negirao je da je tukao sina tvrdeći da je beba pala sa kreveta i tako se povredila.

izvor:vecernjenovosti

Facebook komentari
Čitaj još:  Oglas: Opština prodaje zemljište

Leave a Reply