Nastavnik iz Sjenice tukao učenika u Novom Pazaru

Vijesti 2013

Učenik sedmog razreda osnovne škole u novopazarskom selu Dojeviće Kadir L. (12) danas će se na času istorije prvi put sresti s nastavnikom Aširom R., nakon što je dečakova majka policiji prijavila da ga je profesor udario nogom u glavu.

Incident se dogodio u školi u mestu Dojeviće
Senada L., dečakova majka, policiji je odnela lekarsko uverenje u kojem, kako tvrdi, piše da je njen sin od tog udara prošle srede dobio lakše povrede i da ima ogrebotinu iznad oka.

Ona za „Blic“ kaže da nije odustala od tužbe i da će s nastavnikom o svemu na sudu razgovarati njen muž, koji je na privremenom radu u Austriji.

– Smatram da nikako nije smeo da ga udari kad ga je zatekao na početku časa s laserom u ruci. Mogao je da mu da jedinicu ili da ga istera sa časa, ali ne i da ga šutira nogom. Ne branim sina, možda je on bio kriv, ali nastavnik nikako nije smeo tako da postupi – kaže Senada.

S druge strane, nastavnik Ašir R. tvrdi da nije kriv i da je cela priča preuveličana.

– Dečak je u sredu na početku časa bio ispod klupe i uperivao je laser drugoj deci u oči. Ja sam ga samo dotakao nogom da izađe ispod klupe i isterao ga sa časa. Da sam ga povredio, sigurno bih otišao da ga posetim ili da razgovaram s porodicom. Kadir je prilično nedisciplinovan, čak je pre nekoliko dana nasred časa onanisao – tvrdi nastavnik.

U ovoj školi kažu da će, ukoliko se dokaže da je nastavnik kriv, postupiti po zakonu i nalazima disciplinskog postupka koji je pokrenut.

VIŠE KOMETARA O OVOME MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM FORUMU KLIKOM OVDE

Facebook komentari
Čitaj još:  Tužba za sjeničke škole u kojima nema nastave na bosanskom jeziku

One thought on “Nastavnik iz Sjenice tukao učenika u Novom Pazaru

Leave a Reply