U gradskoj apoteci lakse do potrebnog leka

Arhiva vijesti 2007
Planom maticne apoteke u Uzicu, dvadesetak apoteka Zlatiborskog okruga, koje posluju u okviru iste, renovirano je u predhodnom periodu. Samim tim, renovirane su i prostorije gradske apoteke u Sjenici, cija je snabdevenost i usluga, sada na vecem nivou, a pacijenti lakse mogu doci do neophodnog leka ili zeljenog kozmetickog preparata.

,,Snabdevenost i usluga je na odgovarajucem nivou. Pacijenti primecuju pozitivne promene i u estetskom smislu i zadovoljni su – kaze za nas sajt, sef gradske apoteke u Sjenici Igbala Hanusa – Poboljsana je snabdevenost lekovima, kako sa pozitivne, tako i sa negativne liste. Narocito je prosirena negativna lista, odnosno prosiren asortiman kozmetickih proizvoda poznatih svetskih marki. Sve dileme u vezi upotrebe odgovarajucih preparata za resavanje odredjenih problema pacijenata, adekvatnim savetima razresice nasi farmaceuti. Kada se desi da trazeni lek trenutno nemamo u nasoj apoteci, mi u roku od par dana isti nabavimo i pacijenti nemaju potrebe za dodatnim traganjem.''Planom maticne apoteke u Uzicu, dvadesetak apoteka Zlatiborskog okruga, koje posluju u okviru iste, renovirano je u predhodnom periodu. Samim tim, renovirane su i prostorije gradske apoteke u Sjenici, cija je snabdevenost i usluga, sada na vecem nivou, a pacijenti lakse mogu doci do neophodnog leka ili zeljenog kozmetickog preparata.

,,Snabdevenost i usluga je na odgovarajucem nivou. Pacijenti primecuju pozitivne promene i u estetskom smislu i zadovoljni su – kaze za nas sajt, sef gradske apoteke u Sjenici Igbala Hanusa – Poboljsana je snabdevenost lekovima, kako sa pozitivne, tako i sa negativne liste. Narocito je prosirena negativna lista, odnosno prosiren asortiman kozmetickih proizvoda poznatih svetskih marki. Sve dileme u vezi upotrebe odgovarajucih preparata za resavanje odredjenih problema pacijenata, adekvatnim savetima razresice nasi farmaceuti. Kada se desi da trazeni lek trenutno nemamo u nasoj apoteci, mi u roku od par dana isti nabavimo i pacijenti nemaju potrebe za dodatnim traganjem.''

Facebook komentari
Čitaj još:  Temperatura od 36 stepeni

Leave a Reply