Svecano urucenje majstorskih titula

Arhiva vijesti 2007

Karate klub ,,Sjenica'', koji je proglasen najuspesnijim klubom u Sjenici za proslu godinu, sa ukupno 120 clanova, od cega 50 takmicara, sada ima ukupno dvadeset majstora karatea. Na internacionalnom karate kampu u Ohridu, 13.avgusta ove godine, sedam clanova ovog kluba izborilo se za crne pojaseve. Majstorske titule i crni pojasevi, novim majstorima karatea, svecano su uruceni pre par dana na redovnom treningu u sali o.s. Svetozar Markovic. A troje reprezentativaca, clanova ovog kluba, zajedno sa trenerom Zenovicem, otputovalo je u Madjarsku, gde se odrzava internacionalni kup evropskog i svetskog karaktera u Budimpesti.

Novim majstorima karatea: Arbenu Masovicu, Kerimu i Nedimu Mahmutovicu, Adisu Drndicu, Aladinu Jahovicu, Muhamedu Dolovcu i Zerini Avdovic, priznanja su svecano urucili sportski direktor kluba Ismet Fazlic i trener Meaz Zenovic, a sponzor nagrada bio je Ekrem Kemo Mahmutovic, vlasnik auto skole ,,Iris'' u Sjenici. ,,U nasem klubu je, za cetiri godine pod rukovodstvom trenera Meaza Zenovica, izskolovano ukupno dvadeset majstora karatea. Majstorske titule ove godine, osvoilo je sedam clanova kluba, a Edina Mujagic je odbranila i izborila se za zvanje karate majstora crnog pojasa drugi dan, cime je dobila mogucnost da u klubu postane prvi asistent treneru Zenovicu'', rekao je za nas sajt sportski direktor Ismet Fazlic. On je izrazio nadu da ce se u klubu nastaviti putem uspeha jer, kako kaze, rezultati ni do sada nisu izostajali, ali sa vise majstora u klubu ocekuje se jos veci uspeh.

Na internacionalnom takmicenju u Budimpesti, kao drzavni reprezentativci u konkurenciji mladjih uzrasta ucestvovace, u uzem sastavu reprezentacije, Fahira Fazlic, koja je na drzavnom prvenstvu osvoila srebrenu medalju, a u sirem sastavu Nedim Mahmutovic i Adelisa Latovic. Reprezentativac Kenan Mahmutovic, zbog povrede, nece ucestvovati na ovom takmicenju, ali i pored toga, trener Zenovic ocekuje znacajne rezultate. 

Facebook komentari
Čitaj još:  Sjenicani duguju 25 miliona dinara za vodu

Leave a Reply