Cirilica - Premijer Vucic

Vučić o budućnosti na Pešteri (Video)

Video, Vijesti 2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da su italijanska kompanija „Kremonini“ (Cremonini) i arapska „Al Dahra“ zainteresovane za ulaganje u proizvodnju goveđeg mesa na Pešterskoj visoravni.

Cirilica - Premijer Vucic

On je gostujući u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Hepi (Happy) rekao da ove dve kompanije planiraju da sa lokalnim proizvođačima sa Peštera naprave najveću fabriku za proizvodnju i preradu goveđeg mesa.

„Kremonini je jedan od najvećih evropskih proizvođača. Uspeli smo da dovedemo gospodina Kremoninija u Beograd i da razgovaramo o tome. Oni hoće sa Arapima da investiraju i otvaranjem ove fabrike bismo podigli Pešter“, izjavio je Vučić.

On je dodao i da je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović radila na dovođenju čeških investitora na Pešter i da se nada da će biti postignut dobar aranžman za izgradnju termoelektrane Štavalj.

Čitaj još:  Poljoprivredni sajam počeo (Video)

„Onima koji se protive gradnji termoelektrane Štavalj i zalažu se za čistu energiju poručujem da od te čiste energije kod nas nema ništa, to će biti tek za 50 godina, a ljudi treba da prežive do tad“, rekao je Vučić.

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

2 comments

  • Napravice fabriku goveda, e basme interesuje staje to fabrika goveda, farma goveda valjda. Nema ciste energije,, ocito da vucic mora imati dobre savetnike, nerazumese u mnoge stvari ili se sprema da zastarelu tehnologiju montira na Pesteri ,naravno ovakve projkte prate i dobre provizije. Zivim 25 godina u blizini dve Nemacke termoelektrane i jos do danas nisam osetijo miris dima.Ako izrade termoelektranu sa zastarelom tehnologijom Pester je svoje zavrsila.

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .