Uživo kamere iz Sjenice

Vijesti 2014

Prošle godine, zahvaljujući opštinskom rukovodstvu i privatnoj firmi „FK Edo Net“ a u saradnji sa kancelarijom za mlade, Sjeničanima je napravljena „Free Surf Zona“ u centru grada.

Tim projektom Sjenica se svrstala u red gradova koja poklanja pažnju tehničkim dostignućima.

Internet zona je instalirana kako bi se olakšalo praćenje dešavanja iz Omladinskog parka, a mladima omogućilo mesto gde na miru mogu pristupiti svetskoj otvorenoj mreži.

Sada je odrađen jedan projekat a isti tim je zaslužan što Sjenicu možete pratiti „uživo“ 24h dnevno, zahvaljujući dveju postavljenih kamera u centru grada.

Sve što treba da uradite je da odete na jedan od dva linka koji se nalaze ovde, pri dnu.

Ukoliko vam ne pokazuje sliku ni ja jednom strimu ili linku, onda vam kompjuter nema programe za reprodukciju. Najbolje da onda posetite ovaj link i instalirate potrebno.

KAMERA BROJ JEDAN – KLIKNI OVDE
KAMERA BROJ DVA – KLIKNI OVDE

Redakcija www.SJENICA.com

Fejsbuk komentari

komentara

Čitaj još:  PSD Zmajevac - poseta Hadži-Prodanove pećine u Ivanjici

Povezane teme

2 comments

  • imate jedno savrseno stvorenje u SJENICI I ZATO KAD PROCITAM RIJEC SJENICA U MOM TIJELU KAO DA NESTO NEMOGU OPISATI OSJECAJ BAS KAO KAD ME JE PRVI PU ZAGRLIO MOJ SEFER IZ SJENICE VASE NIJE MOJA JER NISAM RODENA TAMO I NEZIVIM TAMO PUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOSELAMA ZA SVE VAS SANDZKLIJE OD SELVEDINE ASEFER ME MOJ PRIKUMIO U SELMEDINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KAKO BIH VOLJELA SAMO D AGA VIDIM NASA LJUBAV JE NIKAD NIKO NIJE DOZIVIO KAO STO SMO NAS DVOJE A NECE NIKO NI DOZIVIT JER TREBA ZASLUZITI KOD ALAHA DZELESANUHU I TREBA ZNATI VOLJETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RECITE MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DA GA PUNOOOOOOOOOOOOOOOOO VOLIMMMMMMMMMMMMMMMM I D AMI TREBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MENII MOM SINU DEMIRELUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.