Prilog o Sjenici Nova Tv / Februar 2015

NOVA TV o neženjama iz Sjenice (Video)

Sjenica vesti, Video, Vijesti 2015

Nije tajna da smo zanimljiv grad portalima iz Sandžaka već duži period. Da nema , verovatno ne bi bilo vijesti iz Sandžaka. Ali sreća, ti portali kopiraju i vijesti iz Srbije, Balkana, svijeta, pa imaju šta da „ponude“ čitaocima.

Prilog o Sjenici Nova Tv / Februar 2015

Nego, čim se pomene Sandžak sklizne se sa teme, da se mi vratimo našoj . Naime, Nova TV iz Zagreba je u petak emitovala emisiju „Provjereno“ sa prilogom o .

Moramo priznati, bili smo prijatno iznenađeni pomenutim prilogom. Nismo očekivali da će novinari baš iz Hrvatske da se zainteresuju za naš kraj, pa još da posvete višeminutni prilog Sjenici i njenim stanovnicima.

Šta su tačno Hrvati u prilogu pričali o našim neženjama i venčavanju žena sa severa Albanije, pogledajte ovde:

Samo bi savetovali portale da onda promene imena svojim sajtovima – nek se zovu svjetskipress, svjetskilive, svjetskiavaz itd. jer ionako najviše vijesti imaju iz svijeta a ne iz Sandžaka, i da nisu podmitljivi, što je najbitnije. Uzmite primer nas, svojatali su nas, nudili mito da se objavi neka vijest a čitaj laž… nisu uspeli. Što nas čini još ponosnijim.

Čitaj još:  Sjenica najtopliji grad u Srbiji (Video)

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “NOVA TV o neženjama iz Sjenice (Video)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .