Prilog o Sjenici Nova Tv / Februar 2015

NOVA TV o neženjama iz Sjenice (Video)

Sjenica vesti, Video, Vijesti 2015

Nije tajna da smo zanimljiv portalima iz Sandžaka već duži period. Da nema Sjenice, verovatno ne bi bilo vijesti iz Sandžaka. Ali sreća, ti portali kopiraju i vijesti iz Srbije, Balkana, svijeta, pa imaju šta da „ponude“ čitaocima.

Prilog o Sjenici Nova Tv / Februar 2015

Nego, čim se pomene Sandžak sklizne se sa teme, da se mi vratimo našoj . Naime, Nova TV iz Zagreba je u petak emitovala emisiju „Provjereno“ sa prilogom o .

Moramo priznati, bili smo prijatno iznenađeni pomenutim prilogom. Nismo očekivali da će novinari baš iz Hrvatske da se zainteresuju za naš kraj, pa još da posvete višeminutni prilog Sjenici i njenim stanovnicima.

Šta su tačno Hrvati u prilogu pričali o našim neženjama i venčavanju žena sa severa Albanije, pogledajte ovde:

Samo bi savetovali portale da onda promene imena svojim sajtovima – nek se zovu svjetskipress, svjetskilive, svjetskiavaz itd. jer ionako najviše vijesti imaju iz svijeta a ne iz Sandžaka, i da nisu podmitljivi, što je najbitnije. Uzmite primer nas, svojatali su nas, nudili mito da se objavi neka vijest a čitaj laž… nisu uspeli. Što nas čini još ponosnijim.

Čitaj još:  Održana žurka “Širi mir” (Video)

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “NOVA TV o neženjama iz Sjenice (Video)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .