munib mujagic na televiziji A1 Novi pazar - Sjenica.com

Predsedniče, evo zašto donatorska vozila hitne pomoći još nisu registrovana (Video)

Opstina Sjenica, Politika, Sjenica, Sjenica vesti, Video

Predsedniče, evo zašto donatorska vozila hitne pomoći još nisu registrovana (Video)

Pre nekoliko dana na televiziji A1 iz Novog Pazara, gosti koji su se uključili u emisiju putem “skajpa”, bili su direktor sjeničke bolnice dr Altan Hamidović i predsednik opštine Sjenica Munib Mujagić.

Pričalo se o svemu i svačemu, natezalo se i razgovaralo o “nebitnim” temama. Veći deo razgovora je bio prebacivanje krivice s jedne na drugu stranu i obrnuto. Zapravo, ništa nepoznato u našem društvu.

Ali, razlog pisanja ovog članka je drugi. Naime, predsednik je u jednom trenutku u toku emisije javno izgovorio rečenicu: “Nisu u stanju da registruju vozila koja su donirana iz dijaspore“, što je nas momentalno zaintrigiralo da ispitamo o čemu se tu zapravo radi.

Pošto imamo relativno dobre odnose sa svima pa i sa direktorom bolnice doktorom Altanom Hamidovićem, upitali smo ga na šta je konkretno mislio predsednik sa gore navedenom izjavom?

Dobili smo samo kopije dopisa, da je nemoguće vozila registrovati jer se ne slažu brojevi motora sa saobraćajnom dozvolom ili brojevi ne postoje uopšte (obrisani su sa motora) (pogledajte detalje u snimku).

Raspitujući se dalje o navedenim sanitetskim vozilima, došli smo i do saznanja (nezvanično) da je jedno ili dva od ta četiri vozila bilo čak i zaplenjeno zbog navodnog šverca.

E, to su razlozi zašto naš Dom zdravlja nije u stanju da registruje vozila, predsedniče.

Čitaj još:  Mujović će biti član GLAVNOG ODBORA SDA

I još jedna stavka koju smo primetili u vašem obraćanju u pomenutoj emisiji – u nekoliko navrata ste izjavili da ste često “dobili ili imate informaciju”. Molimo Vas, kao vodećeg predstavnika našeg grada, da se ne igrate sa nama igre “rekla kazala”, već da za ono što izgovorite imate i adekvatan dokaz od pouzdanih i proverenih izvora.

Čitaj još:  Novi izveštaj rekonstrukcije glavne ulice uz apel Vladi! (Slike i video)

Redakcija Sjenica.com

Facebook komentari

Leave a Reply