Etno Restoran Dolina Vukova

Etno restoran „Dolina Vukova“

Reklame, Video, Vijesti 2012
Etno Restoran Dolina Vukova
Etno Restoran Dolina Vukova

Filantrop,sportista,ugostitelj sa dugom tradicijom,proslavljeni sportski lovac i ribolovac Meho Ugljanin otvorio je novi etno restoran kojim je pomerio granice ugostiteljstva.
Ovaj veliki poklonik prirode i prirodnih lepota, u duhu sjeničke tradicionale i kulturne baštine opremio je i pustio u rad novi restoran na kome se samo može pozavideti.
Svoju kreativnost i sposobnost preneo je na enterijer restorana za koji sjeničani već sada, na samom početku, imaju samo reci hvale. Skladno uređeni materijali kao i boje i dezeni, prevazilaze i najviše standarde u ovom domenu.
„Dolina vukova“, simboličnog imena, već sada pokazuje da će biti mesto u kome svi mogu naći ono sto im treba.
Od ukusne hrane, velikog svih napitaka, pristupačnih cena, uslužnog i profesionalnog osoblja „Dolina vukova“ odiše duhom prepoznatljivog sjeničkog etno ambijenta.
Naša ekipa imala je čast da prisustvuje svečanom otvaranju i zabeleži nekoliko kadrova koje vam prenosimo, a za potpuni ugođaj vam toplo savetujemo da ne propustite priliku da posetite ovaj vrhunski etno restoran.

Čitaj još:  Dom kulture u Sjenici konačno otvoren (Video)

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Etno restoran „Dolina Vukova“

  • svaka cas meho samo ti bi mogao ovako nasto da izmislis i napravis mnogo mi se dopada akobogda te bude zdravlja eto me ove godine tamo da upoznam tvoje cuvene rukotvorine.veliki selam za tebe brate

Ostavite odgovor