Etno Restoran Dolina Vukova

Etno restoran „Dolina Vukova“

Reklame, Video, Vijesti 2012
Etno Restoran Dolina Vukova
Etno Vukova

Filantrop,sportista,ugostitelj sa dugom tradicijom,proslavljeni sportski lovac i ribolovac Meho Ugljanin otvorio je novi etno restoran kojim je pomerio granice ugostiteljstva.
Ovaj veliki poklonik prirode i prirodnih lepota, u duhu sjeničke tradicionale i kulturne baštine opremio je i pustio u rad novi restoran kome se samo može pozavideti.
Svoju kreativnost i sposobnost preneo je na enterijer restorana za koji sjeničani već sada, na samom početku, imaju samo reci hvale. Skladno uređeni materijali kao i boje i dezeni, prevazilaze i najviše standarde u ovom domenu.
„Dolina vukova“, simboličnog imena, već sada pokazuje da će biti mesto u kome svi mogu naći ono sto im treba.
Od ukusne hrane, velikog izbora svih napitaka, pristupačnih cena, uslužnog i profesionalnog osoblja „Dolina vukova“ odiše duhom prepoznatljivog sjeničkog etno ambijenta.
Naša ekipa imala je čast da prisustvuje svečanom otvaranju i zabeleži nekoliko kadrova koje vam prenosimo, a za potpuni ugođaj vam toplo savetujemo da ne propustite priliku da posetite ovaj vrhunski etno restoran.

Čitaj još:  Beloglavi supovi i kuća na osami (Video)

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Etno restoran „Dolina Vukova“

  • svaka cas meho samo ti bi mogao ovako nasto da izmislis i napravis mnogo mi se dopada akobogda te bude zdravlja eto me ove godine tamo da upoznam tvoje cuvene rukotvorine.veliki selam za tebe brate

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.