ivan bradic

UŽAS: Pijani policajac prebio dečka (18)

Sjenica vesti, Vijesti 2014

NASILJE U SJENICI: Pijani policajac brutalno pretukao dečaka (18)!

Mileva Bradić optužila je policajca Momira Rakonjca da je bez povoda u civilu i pijan pretukao njenog sina, zbog čega je napadač uhapšen i nakon priznanja da je pretukao dečaka pušten.

Pretučeni Ivan Bradić

Sjeničanka Mileva Bradić optužila je policajca Momira Rakonjca da je u subotu veče, bez povoda, brutalno pretukao njenog sina Ivana (18), kojem je polomio nos.

Incident se dogodio oko ponoći kod kafića “Art”, kada je Rakonjac, u civilu i pijan, izašao iz automobila, udario, a potom šutirao Ivana.

– Moj sin je nekako uspeo da ustane i krene u beg. Napadač ga je jurio, ali je Ivan obilaznim ulicama došao do kuće. Bio je sav krvav, otečen, popucali su mu očni kapilari, a odeća mu je bila natopljena krvlju – uznemireno priča Mileva.

Čitaj još:  Najtoplija zima u Sjenici

Prva pomoć Ivanu je ukazana u sjeničkoj hitnoj službi, a dan kasnije je otkriveno i da mu je slomljen nos.

Napadač je uhapšen i nakon saslušavanja na kojem je priznao da je pretukao Bradića pušten.

U međuvremenu, incident istražuje policija iz Novog Pazara.

momir-rakonjac
Siledžija: Momir Rakonjac

blic

Facebook komentari

4 comments

  • Policija u Srbiji je leglo kriminala, to kur..nje srpske policije potice jos od ranih devedsetih., i do dan danas ne postoji politicka volja da se to stanje promeni. Devedesetih su prodavali oruzje, otimali kola , marke , prebijali ljude itd ostali nekaznjeni i ta praksase nastavlja i danas.

  • I ovo derište policajac !? Svašta…Neko mu iz familije imao vezu kod Dačića pa ga zaposlio u policiji. Da se tu noć zaletio na mene kojim slučajem, razbio bih mu i lobanju i rebra. Ne bi pristao da bude invalid da valja a kamo li policajac. Došao je ovdje iz neke selendre da demonstrira silu nad dječacima. Ivanu želim brz oporavak !

  • U Americi kad policajac kaže stoj i ne staneš on puca, a kod nas možeš da ga izrešetaš on ne sme da opali metak na tebe. Na slici piše da je siledžija, jel on silovao dotičnog ili ga pretukao? Kao drugo ko je Dačić da bi zaposlio nekog iz Sjenice, on ima svoj interes a za nas ga zabole ona stvar i za Srbi i za Muslimane. A isprebijao ga nije slučajno, ovaj mali je bezobrazan lično ga znam i pitanje vremena je bilo kada će popiti batine. Ovog policajca treba kazniti novčano jedno 100 000 din i da plati odštetu za nanete povrede…

Leave a Reply