Fudbaleri Novog Pazara imaće podršku Sjeničana protiv Partizana

Sport, Vijesti 2014

Naše navijačke grupe pripremaju neviđeni spektakl i brazilsku atmosferu, šiju se ogromne zastave i “uvežbava posebna scenografija – kaže Enes Međedović

SUBOTNjE gostovanje Partizana u Novom Pazaru podiglo je na noge ceo region. Osim u gradu na Raški i Jošanici, ogromno interesovanje za derbi prvog kola prolećnog dela Superlige vlada i u Sjenici, Tutinu, Rožaju, Prijepolju, Leposaviću, Zubinom Potoku, Kraljevu… Mesto na tribinama traže i brojne Sandžaklije iz inostranstva koje, samo zbog ove utakmice, dolaze u rodni kraj.

– Da imamo dva-tri puta veći stadion, sve bi bilo popunjeno, odavno ne pamtim ovakvo interesovanje – kaže Enes Međedović, generalni sekretar kluba koji je, zbog velike potražnje za ulaznicama, ovih dana jedan od najtraženijih ljudi u celom kraju.

Karte će u petak biti puštene u prodaju, planirano je da se štampa 8.000 ulaznica, međutim, moguće je da će, nakon razgovora sa policijom, iz bezbednosnih razloga, ovaj broj biti nešto manji. Oko 500 ulaznica rezervisano je za navijače Partizana.

– Naše navijačke grupe pripremaju neviđeni spektakl i brazilsku atmosferu, šiju se ogromne zastave i “uvežbava posebna scenografija”, “Torcida-Sandžak” slavi 25 godina postojanja, a “Ekstremi” 10 godina, imamo čvrsta obećanja da će navijanje biti pravo sportsko i da ćemo u svet, pošto se utakmica direktno prenosi poslati lepu sliku Novog Pazara. Naravno, svi bi želeli da pobedi Novi Pazar, ali važnije od bodova nam je da sve protekne u najboljem redu i da pobedi fudbal – kaže Međedović i naglašava da korektnost i fer navijanje očekuje i od “grobara” koji će doći u Novi Pazar.

Utakmicu sa Partizanom, poput drugih velikih derbija u Srbiji, i u ovom kraju pratiće i specijalne mere bezbednosti. U Novi Pazar stižu pripadnici Žandarmerije i drugih policijskih snaga koji će učiniti sve da veliki derbi protekne bez incidenata i u pravom sportskom duhu.

OČEKUJU LjAJIĆA, UDOVIČIĆA, VELjOVIĆA..
PREMA najavama, utakmicu između Novog Pazara i Partizana posmatraće mnogo poznatih ličnosti. Generalni sekretar kluba kaže da je najavljen dolazak potpredsednika Vlade Rasima Ljajića, ministra sporta Vanje Udovičića, direktora policije Milorada Veljovića kao i još nekih poznatih ličnosti.

Facebook komentari
Čitaj još:  Muamer (Marco Huck) boksuje 29. marta protiv Mirka Larghettija

Leave a Reply