TIKA donirala opremu Domu zdravlja u Sjenici - Sjenica Mart 2016

Izjave povodom donacija Domu zdravlja u Sjenici (Video)

Intervju, Sjenica vesti, Video

TIKA donirala opremu Domu zdravlja u Sjenici

TIKA donirala opremu Domu zdravlja u Sjenici - Sjenica Mart 2016 / Dr Altan Hamidovic

Turska razvojna agencija TIKA donirala je sjeničkom Domu zdravlja medicinsku opremu vrednu 42.000 evra, a korišćenje novih aparata značajno će doprineti podizanju nivoa zdravstvene zaštite Sjeničana, zaključio je direktor ove ustanove Altan Hamidović.

Hamidović je u izjavi za sjenica.com ocenio da Dom zdravlja u Sjenici ima kvalitatane kadrove da će kombinacija vrednih donacija i kvalitetan rad lekara, medicinskog i tehničkog osoblja rezulitrati da sjenički Dom zdravlja krene stopama bržeg razvoja i unapređenja rada.

“Ostvarili smo kvalitetne kontakte sa donatorima, tako smo se obratili ambasadi Kine koja će nam donirati odgovarajuće aparate, TIKA će finansirati radove opremanja kuhinje u našoj bolnici”, dodao je Hamidović.




On je objasnio kako je svestan da pacijenti povremeno nisu zadovoljni kvalitetom usluga, ali očekuje da će imati razumevanja, a od svih građana očekuje podršku u misiji oporavka sjeničkog Doma zdravlja.

Čitaj još:  Dunju Ilić zaveo Sjeničak?!

“Samo zajedno možemo napraviti dobar rezultat, moramo naporno raditi, verujem da ćemo uspeti. Uskoro ćemo organizovati izgradnju ograde oko Doma zdravlja, očekujem da će se omladina masovno uključiti i pomoći u obavljanju radova”, ističe Hamidović.

Detaljnije planove o budućem radu i problemima Doma zdravlja prenosimo video zapisom razgovora sa direktorom Doma zdravlja u Sjenici Altanom Hamidovićem.

Čitaj još:  Planinari po najvećoj mećavi na Revuši (Video)

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Izjave povodom donacija Domu zdravlja u Sjenici (Video)

Leave a Reply