Adnan Gurdas - Direktor JKP VRELO SJENICA / Sjenica - April 2015

Počela rekonstrukcija parka kod zgrade opštinske uprave

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Video, Vijesti 2015
Uređenje parka kod opštine Sjenica / April 2015
Uređenje parka kod opštine Sjenica / April 2015

Direktor javnog komulanog preduzeća “Vrelo” Adnan Gurdaš rekao je da će posečena stabla u parku biti nadoknađena tako što će na tom mestu biti zasađena nova, a da će se taj deo grada potpuno rekonstruisati i tako dobiti lepši izgled.
“Park će biti rekonstruian, biće napravljne pešačke staze I nove klupe”, dodao je Gurdaš.

Čitaj još:  Nova radna mesta u našem gradu! (Video)

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

7 comments

 • da te ne znam jos bih i pomislio da si skolovan,jedva si sastavio da izgovois par recenica bez dramskih pauza. secam te jos iz gimnazijskih dana i tad si bio bas pismen i jako dobar ucenik. da ti dajo kod muftiya ne kupi diplomu jos bi zijevo po mostu. a da i zena radno mesto. a i njega izdadoste. eeee moja jadna Sjenice kakvi te sve “skolovani” vode svaka nam cast….

 • ” Moje misljenje i misljenje jos jedne osobe “hahahah.
  Pa ja goru izjavu u zivotu nisam cuo, ko tebe postavi na tu fotelju. Ni kosa ti nije izrasla ni brkovi nikli jado

 • Ko ovog postavi kao Direktora ?
  Pa sta se radi u ovoj Sjenici vise ljudi ?
  Ustanite i radite puč nad ovom vlasti inace vas zive zakopase

 • nemam nista protiv ovog decka licno,ali mislim da je imalo kompetentnijih,starijih i precih za tu funkciju ,no ajd mozda su morali ,mozda u tom momentu kada su pokusali da im preuzmu vlast nisu imali drugog!!on cak nije prosao preduslov za bilo kakav posao u svom faxu da konkurise a ne funkciju ej dir.komunalnog preduzeca, pored toga momak vrti u saci novi tel.marke ajfon!zamislite kad se momku njegovih god povezu masta i mogucnosti ,odosmo svi u boziju mater!!

 • ovaj je doveden na mesto direktora, ne zato sto je kompetentan, nego zato sto mu je zena pebegli odbornik. uslov da podzi Hazba bio je da njen lepi muz dobije direktorsku fotelju i tako leci komplekse

 • Doveden sigurno,jer sam nije znao doc do komunlnog preduzeca!hahahahahah!nemoj lijepi to je nasa 9-ka ,nas ponos nemoj ga dirat!hahahahah

Leave a Reply