edis bogucanin drugi krug

Zvezde Granda: Ne znaju gde je Sjenica?! (VIDEO)

Muzika, Vijesti 2015

Takmičar Haris Bogućanin (28) predstavljen je u emisiji da je iz Sjenice, koja se nalazi u Bosni i Hercegovini?!

U Zvezdama Granda, izgleda, Sjenica se ne nalazi u Srbiji nego u Bosni i Hercegovini.
Naime, u sinoćnjoj emisiji dok su najavljivali takmičara Harisa Bogućanina (28) uz mesto Sjenica napisano je Bosna i Hercegovina, umesto Srbija. Istu grešku su napravili i u baražu pa su tako uspeli da premeste celi grad u drugu državu.

haris bogucanin zvezde granda

Haris je uspeo da stigne do baraža, ali nije prošao u sledeći krug takmičenja.

Podsetimo, u Zvezdama Granda je učestvovao i Harisov stariji brat Edis (29), koji se prijavio i pre tri godine, ali je on odmah napustio takmičenje. Njih dvojica su nastupala u istoj emisiji jedan za drugim i pevali su Šabanovu pesme, ali Edis je u pesmi “Žal” zamenio stihove u strofi, pa ga produkcija nije pustila dalje, dok je Haris pevao “Anđeoska vrata” i tom prilikom je oduševio žiri. Produkcija Zvezda Granda tada nije napravila grešku i Sjenicu je smestila tamo gde se i nalazi – u Srbiji.

Čitaj još:  SRAMOTA Skijaškog saveza Srbije / Hadžifejzović i Šmrković bez finala!

Pogledajte Edisov sinoćnji nastup:

A kako smo nezvanično saznali, ovo ipak nije kraj Harisovom takmičenju. Po završetku sinoćnje emisije, zahvaljujući utisku koji je ostavio na žiri, Haris će dobiti još jednu priliku da nastavi takmičenje. Po završetku drugog kruga biće ogranizovan baraž gde će pojedinci, odabrani od strane produkcijskog žirija, imati prilike da se još jednom predstave u najboljem mogućem svetlu.

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply