Asmir i Tatjana - www.SJENICA.com

Asmir Kolašinac najbolji u 2014. godini (Video)

Sport

U Svečanoj sali Skupštine Grada Beograda u organizaciji Atletskog saveza Beograda šestu godinu za redom proglašeni najboljihklubovi, atletičari, treneri i sudije u prethodno završenoj takmičarskoj sezoni. Proslavu je otvorio nastup hora “Braća Baruh”. Atletičar Partizana, Asmir Kolašinac i atletičarka Crvene zvezde, Tatjana Jelača proglašeni su za najbolje seniore u 2014. godini u izboru Atletskog saveza Beograda.

Asmir i Tatjana - www.SJENICA.com
Asmir i Tatjana

“Godina koja je za nama ostaće upamćena po fantastičnom nastupu Zvezdine atletičarke Tatjane Jelače na seniorskom Evropskom prvenstvu u Cirihu gde je osvojila srebrnu medalju u disciplini baca je koplja. Osim Tanje ovu godinu pamtićemo i po tome što je Beograd dobio organizaciju Prvenstva Evrope u dvorani 2017. godine, što će ubrzati radove na izgradnji atletske dvorane koju naš glavni grad čeka dugi niz godina” rekao je generalni sekretar ASB Nikola Penić.

Prestižno priznanje za najuspešnijeg trenera “Prof. dr Dragan Petrović” ove godine otišlo je u ruke treneru Tatjane Jelače, gospodinu Dragiši Đorđiću. Plakete za uspešnu sportsku saradnju dobili su: Slavko Gak (sekretar za sport i omladinu grada Beograda), Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković ispred ASS, dr Dane Koric(SSS), Livnica “Jeremić”, Sima Džaković, Nina Peković Savić (SSB) i Uroš Zmijanac.

Čitaj još:  Arhivski snimak: Veče sevdaha u Sjenici 1991. godine (Video)

U konkurenciji mlađih seniora i seniorki, laureati su Sara Savatović (Novi Beograd) i Miloš Raović (Partizan), najbolji u konkurenciji starijih juniora i juniorki Nikoleta Simić (Crvena zvezda) i Aleksandar Grnović (Novi Beograd), u konkurenciji mlađih juniora Besnik Ajra (Novi Beograd), u konkurenciji juniorki Tamara Damjanović (Crvena zvezda) i Jasmina Pruginić (Surčin), u konkurenciji starijih pionira i pionirki Uroš Ivanović (Crvena zvezda) i Sara Lukić (Novi Beograd), u konkurenciji mlađih pionira i pionirki Uroš Ćirić (Partizan) i Anđela Plavšić (Mladost Zemun), dok su za atletske bisere proglašeni kod dečaka Miloš Mijatović (Crvena zvezda), Lazar Jurošević (Mladost Zemun), Luka Vučković (OAK Beograd), Luka Cvetković (OAK Beograd), Luka Jovanović (Crvena zvezda), Vuk Stanišić (Mladost Zemun) i Pavle Nikolić (Novi Beograd), a kod devojčica Anđela Radojčić (Crvena zvezda), Marina Branković (Mladost Zemun), Kristina Kaličanin (Voždovac), Lidija Kurtanović (Crvena zvezda), Maja Ljubinković (Mladost Zemun), Milica Drlić (Crvena zvezda) i Jovana Knežević (OAK Beograd). Za najbolje klubove proglašeni su AK Crvena zvezda u konkurenciji seniora, AK Novi Beograd u konkurenciji juniora i AK Mladost Zemun u konkurenciji pionira.

Čitaj još:  Kolašinac četvrti u Dizeldorfu

Asmir i Tatjana - www.SJENICA.com

Facebook komentari

Leave a Reply