Hukić - Largeti

Muamer Hukić napustio stručni štab “Sauerland event”

Sport

Svetski šampion u teškoj kategoriji WBO verzije Marko Huk želi da načini još jedan stepenik više u svojoj karijeri. Nemac poreklom iz Sjenice spreman je da uđe u ring i ukrsti pesnice sa najdominantnijim bokserom današnjice Vladimirom Kličkom, vlasnikom titula u verzijama IBF, IBO, WBA i WBO u superteškoj kategoriji.

Muamer Hukić alias Marco Huck
Muamer Hukić alias Marco Huck

Koliko mu je stalo da do ovog meča dođe pokazuje i to što je otpustio svoj promotivni tim, jer je svestan da oni nisu mogli da mu ugovore meč sa mlađim od čuvene ukrajinske braće. Zato je on osnova promotivnu kompaniju i krenuo je u realizaciju plana.

– Odlučio sam da pruzmem stvari u svoje ruke. Želim da budem nezavisan, kao pravi šampion. Slobodan sam i želim da se sastanem sa Kličkom. Publika voli velike borbe, a ja želim da se borim sa najboljima – rekao je Huk.

Čitaj još:  Sanel Papić nokautirao slovaka Matiju Dudaša

Citiramo sa fejsbuka:

Dragi Fanovi, kao što ste vec vjerovatno čuli u medijima, ne cu produziti Ugovor sa Sauerlandom. Ja bih želio da se još jednom zahvalim porodici Sauerland za uspješni 10godina.
Ali ja sam stigo do tačke u mojoj karijeri u kojoj želim uzeti uzde u svoje ruke, kao što je već uradio, Floyd Mayweather, Klitschkos ili Felix Sturm. Nadam se da će te i dalje nastaviti da mi podrsku, kao što ste već učinili svih ovih godina!

Iako sada idemo svojim putem, želim porodici Sauerland sve najbolje za budućnost.

Čitaj još:  Sanel Papić boksuje opet

Vaš Sampion

HSP Huck Sports Promotion

Mumaer fanovima

Facebook komentari

One thought on “Muamer Hukić napustio stručni štab “Sauerland event”

Leave a Reply