Hazbo Mujović optužio BDZ Sandžaka za izazivanje nemira u Sjenici – VIDEO

Vijesti 2014

Sjenica – Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović izjavio je juče da su naoružana lica iz Novog Pazara daošla da remete mir, uznemiravaju majke i sestre na sjeničkom korzou ali i da je došao kako bi se izbegli neredi jer su građani počeli da se samoorganizuju kako bi odbranili svoju braću, majke i sestre od huligana Jahije Fehratovića.

Mujović je povodom incidenta kazao da je razgovarao sa predsednikom BDZ Sandžaka koji je u koaliciji sa LDP u više navrata ali da su oni na mestima koja nisu predviđena za kačenje zastava okačili svoje i pritom nisu hteli da plate ono što je zakonska odredba.

„Došla je grupa od oko 50 naoružanih vandala iz Novog Pazara predvođeni sa predsednikom BDZ Jahijom Fehratovićem“ rekao je Mujović.

Predsednik opštine Sjenica podvukao je da Jedino plakate BDZ stoje po Sjenici a da su sve druge pocepane.

„Ja sam kao predsednik opštine došao što je moja zakonska obaveza da sprečim incidente do kojih hvala Bogu nije došlo. U jeko gradskog korzoa koji je bio u gradu vandali su se peli po stubovima stavljali zastave, provocirali mlade ljude, dobacivali majkama, sestrama i devojkama tako da su mnogi Sjeničaci iritirani tim počeli da se samoorganizuju“.

Sa druge strane predstavnici Zukorlićeve liste tvrde da im je Mujović pretio smrću „SDA Sandžaka nastavlja sa napadom na Bošnjake. Incident koji se dogodio pre neku noć u centru Sjenice ne može proći nekažnjeno“ – poručili su predstavnici BDZ Sandžaka na konferenciji koja je održana juče u kancelariji Opštinskog odbora BDZ Sandžaka u Sjenici.

Facebook komentari
Čitaj još:  I dalje se čeka nova deponija smeća "Banjica"

Leave a Reply