Rasim Ljajić počeo političku kampanju u Sjenici – VIDEO

Video, Vijesti 2014

Ljajić u Sjenici – Da sprovedemo borbu protiv korupcije i kriminala do kraja

Predsednik SDP Rasim Ljajić boravio je juče u Sjenici i imao sastanak sa članovima mesnih odbora na sastanku su bili prisutni i predsednik OO Prijepolje Eko Hodžić, predsednik OO SDP Sjenica Muriz Turković kao i predsednik GO Novi Pazar Husein Memić.

Ljajić se najpre obratio prisutnim članovima mesnih odbora i kazao da je SDP spremno i sigurno ušla u ove izbore, on je prisutnima kazao da je SDP prvi koalicioni partner sa kojim je najjača politička partija SNS pregovarala o koaliciji ali je takođe kazao da su se svi drugi nudili SNS a da sada optužuju SDP zbog koalicije sa ovom strankom.

„Mi smo respektabilan politički faktor u Srbiji, mogli smo da biramo sa kime ćemo ali smo odabrali najjače jer čvrsto želimo da sprovedemo borbu protiv korupcije i kriminala do kraja, i želimo da učinimo više i bolje za ovaj kraj“ kazao je Ljajić.

Presdednik SDP kazao je da je uveren da će na predstojećim izborima koalicija oko SNS u Sandžaku osvojiti 50 odsto glasova.

Muriz Turković predsednik OO SDP Sjenica kazao je da je ovo početak predizborne kampanje ove partije u Sjenici i da očekuje da kampanja bude fer i poštena te da želi da se očuvaju dobri međuljudski odnosi.

„Ne krijem nadu da očekujem pobedu naše koalicije jer smatram da je ona nešto što je najbolje ponuđeno u ovom momentu i nešto što će ubuduće činiti buduću vlast“ zaključio je Turković.

Eko Hodžić predsednik SDP Prijepolje kazao je da mu je drago da vidi koliko energije ima u ljudima sa Peštera te da je poverenje građana u SDP na jednom visokom nivou.

„Čuli ste i od ministra da mi želimo da se u ovoj kampanji bavimo nama, da pokažemo ono šta smo uradili i šta ćemo ubuduće činiti za naše građane“ kazao je Hodžić.

On ja kazao da je teška ekonomska situacija i da je teško voditi opštine u krizi i povdukao da je SDP pokazao da to ume da radi, da ima energiju, želju, znanje i volju da pomogne svom kraju.

„Sada ćemo u budućoj vladi imati komotnu većinu koja će moći da brže i bolje radi, koja će moći da putem pristupnih fondova privuče strane investicije“.

Facebook komentari
Čitaj još:  Od Muhadžer mahale, preko Hučaljke do Šanca (Video)

Leave a Reply