Hukić i 11. put odbranio tron – VIDEO

Sport, Video


Nemački bokser sandzackog porekla Muamer Hukić(Marko Huk) odbranio je 11. put titulu šampiona sveta u kruzer kategoriji, pobedom nad Olom Afolabijem na poene.
Hukić je tokom celog toka meča, bio bolji bokser u ringu, a u nekoliko navrata mogao je i da nokautira Britanca, koga je pre ovoga već dva puta pobeđivao.

Momak rođen u Sjenici je od prve runde kontrolisao situaciju i potpuno zasluženo odneo pobedu. S druge stane, nismo mnogo videli od čoveka koji je rekao da je Hukić nezasluženo šampion.

U meču koji ste direktno iz Berlina mogli da pratite na TVB92, Huk je ispunio obećanje da će od samog starta krenuti ofanzivno želeći da izbegne kontraverzu s meča protiv Povetkina, kada su ga sudije ‘sprečile’ da dođe do borbe sa Vladimirom Kličkom.

Čitaj još:  Milanko Petrović - intervju listu Danas

Odluka sudija ga je sprečila da dođe do meča ‘teškog’ 30 miliona dolara sa Rusom, ali mu je ovoga puta baš takva odluka donela 11. odbranu pojasa u u kruzer kategoriji u verizji WBO.

Facebook komentari

One thought on “Hukić i 11. put odbranio tron – VIDEO

  • hoce sa klicko da boksuje a jedva je dobio ovaj mec….kakva glupost, jos bolje sto ga “sudije” nisu pustile da boksuje sa klicko, bila bi bruka decenije da su ga pustili……

Leave a Reply