Kolašinac među “dijamantima”

Sport, Vijesti 2012

Srpski reprezentativac u bacanju kugle Asmir Kolašinac nastupa večeras na mitingu Dijamantske lige u Cirihu gde će pokušati da obori lični rekord u društvu najboljih bacača kugle na svetu.

Asmir Kolasinac Finale Prag 2015

Večeras se nastavlja sjajna sezona za Asmira Kolašinca. Naš bacač kugle dobio je pozivnicu za učešće na mitingu Dijamantske lige u Cirihu i to sve zahvaljujući uspesima koje je postizao tokom tekuće godine.

Kolašinac je do sada osvojio bronzanu medalju na EP u Helsinkiju i plasirao se u finale OI u Londonu. Upravo bi uspeh iz Londona želeo da popravi naš takmičar.

“Konkurencija je paklena, ali to je upravo ono što me motiviše. Ostalo mi je snage za još nekoliko dobrih hitaca do kraja sezone. Ako uslovi budu dobri, nadam se da ću barem popraviti rezultat iz finala Olimpijskih igara koji iznosi 20,71. Znam da mogu da prebacim 21 metar i to mi je osnovni cilj do kraja sezone” rekao je Kolašinac.

Čitaj još:  Karate klub Sjenica

Pored takmičenja u bacanju kugle Dijamantska liga donosi i pregršt drugih posalstica iz atletskih discipilina pa će tako i Usein Bolt sutra biti prisutan u Cirihu i trčati na 200 metara.

Facebook komentari

Leave a Reply