Sjenicko Jezero - pogled sa Vidikovca - www.Sjenica.com

Sajt SJENICA.com nije SDA!

Nevladine organizacije, Sjenica vesti

Poštovani i uvaženi posetioci ovog sajta…
Postovani sjeničani i svi ostali koji su svakodnevno sa nama ovde na sajtu sjenica.com i forumu

Juče sam se po ko zna koji put morao konfrontovati sa mojim sugrađanima u dijaspori, koji me manje više i ne znaju, ali kad upoznaju i saznaju za ovaj sajt, kažu, da neće da čitaju jer je to SDA sajt!

Stvarno se osećam grozno što moram ovo da pišem, ali ne dešava se prvi put. Niko ne zna pozadinu svega toga.
Da su naši izvori, snimatelji i sve ostalo, jednostavno dobili zabrane snimanja, izveštavanja itd, preteći im da ce izgubiti posao i sl, ako budu nama davali vesti i snimke! Jer verovatno znaju da smo objektivni i o svemu pišemo, bez razmišljanja ko su i šta su.

Mi hoćemo i da snimamo i da dođemo i uzmemo čak i snimke i članke. Nemojte nam braniti kao što sada radite. Pa proći će i “vama (tamo nekom)” vrijeme. Morate razmisliti o tome. Budite objektivni. Dajte narodu ono što želi. A to su vesti i slike iz sjenice i o sjenici. Dešavanja i zbivanja u i oko Sjenice.

Dakle, još jednom javno pozivam sve sjeničane, nebitno koja stranka, koja nacionalnost. Dajte da se udružimo i pružimo svima vesti koje mogu ovde da čitaju!

Čitaj još:  Termoelektrana Štavalj nije samo predizborna laž?! (Video)

Ja garantujem, da će svaka vest biti objavljena onako kako je dobijemo! Naravno pod uslovom da je tačna. Nećemo nagađanja i sl.

Još jednom podvlačim i ovo:

OVAJ SAJT i FORUM NISU DELO STRANKE SDA NITI ĆE IKADA BITI!

Jeste da moji najdraži jesu ljubitelji te stranke, ali zar na osnovu toga ocenjuete koja je stranka neka stranica? Ili možda na osnovu potpisa određenog člana i sl? Niko vam ne brani da stavite i vi vaš potpis!

Možda je i ta familija zbog mene ovde na sajtu, možda je i rečita, zna argumentovano da odgovori, nekad kratko i jasno.

Molim vas uzmite sve u obzir.
Ja lično ne pripadam nijednoj stranci niti ću ikada. Ja samo glasam za Angelu Merkel, jer je ona carica a i žena. A ja jedino žene volim. Onaj ko me zna, zna o čemu pišem.
A vi stvorite sebi lepu sliku o ovom napisanom.

Znam da čitaju ovo mnogi koji ne pišu na sajtu, ali su redovno tu.
Nemojte se primati, sve vas želimo ovde na sajtu.
Čak i one koji su nekad bili ovde pa sad nisu više.

Čitaj još:  Poginuo Sjeničak (19) na putu Sjenica - Novi Pazar

Neki dan smo se mi moderatori dogovorili, uklonili smo sve banove sa sajta! Svi opet imaju pristup.
Verovatno će ozloglašeni reći, pada im poseta pa im trebamo. Ne naprotiv, tendencija nam je rastuća iz dana u dan, nekad manje nekad više. Bitna je ocena sajta na netu, a posetioci će sami doći.

Ja sam inace lider stranke VŽ, ko želi može da mi se pridruži u mojoj novo osnovanoj stranci!

Puno sellama i pozdrav Tahirovic

Facebook komentari

2 comments

  • Zalosno je kad vidim kolko smo podijeljeni i koliko mrznje ima izmedju nas!Da bi ovo bilo istinito sto kazes,forsiraj malo i naseg uvazeneog MUFTIJU(muhadzira i istinskog borca za sanzdak i Islam) mislim da to on svakako zasluzuje Tahirovicu jer osim SDA ne vidim nista drugo da se vrti na ovom tvojem sajtu! E selamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu…………..

    • Prijatelju. Na ovom sajtu su iskljucivo vesti vezane za sjenicu. A Muftiju uopste ne zanemarujemo. Prosetaj do naseg foruma i videces da sam neki dan bio cak i na docek muftije ovde u frankfurtu. Cak sam snimao i izvestavao uzivo sa dogadjaja :-)

Leave a Reply