Investirajte u siguran uspeh

Arhiva vijesti 2008

Active Image

Karate klubu ''Sjenica'' potrebno kombi vozilo ili mini autobus,  a evo i zašto. Zato što je KK ''Sjenica'', drugi put za redom, proglašen za najuspešniji sportski klub u Sjenici. Zato što je iz ovog kluba proglašena i najuspešnija sportistkinja godine, državna reprezentativka i majstor karatea Fahira Fazlić. Zato što je, za relativno kratko vreme ovaj klub izškolovao preko dvadeset karate majstora. I zato što rezultati odreÄ‘uju pobednike, a oni postižu rezultate! 

Karatisti kluba ''Sjenica'' sada imaju pravo da hoće, žele i traže više! Oni postavljaju nove domete i imaju još ambicioznije planove.
Kombi vozilo ili mini autobus u vlasništvu kluba, u značajnoj meri bi doprinelo ostvarivanju još ambicioznijih planova. To bi značilo mogućnost učestvovanja većeg broja takmičara na više različitih takmičenja, a samim tim i još bolje rezultate. Zato pomozimo uspešnima da budu još uspešniji, jer oni to zaslužuju i mogu!
Za sve one koji su u mogućnosti i žele da daju svoj doprinos, i da pomažući uspešnima i sami postanu uspešni, objavljujemo brojeve računa gde mogu uplati novac: – devizni račun 6010789727 – Amel Kadrić;
– dinarski račun 205 – 61889 – 79 – Meaz Zenović
OvlašÄ‡eno lice za prikupljanje donatorskih sredstava u Berlinu je Amel Kadrić, a njegov kontakt telefon je +491777155406
HVALA, AKO STE RAZUMELI!
Facebook komentari

Leave a Reply