senad i mubera muhovic istraga

Istraga “dokazala”: Anel je spaljen živ

Hronika

GODIŠNJICA MONSTRUOZNOG ZLOČINA
Muhovići optuženi za ubistvo, Anela spalili živog?!

Podignuta optužnica protiv bračnog para Mubere i Sanela Muhovića. Ubijeni Anel Papić bio je ženin ljubavnik, njih dvoje se terete da su ga brutalno pretukli pa zapalili.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru podiglo je optužnicu protiv bračnog para Mubere i Sanela Muhovića, koji se terete za svirepo ubistvo i paljenje tela Anela Papića (32), iz Sjenice. U junu se navršava godinu dana od jezivog zločina, a supružnici u novopazarskom zatvoru još čekaju početak suđenja. Prvo ročište biće zakazano kada optužnicu potvrdi Viši sud u Novom Pazaru.




Ubijeni Anel Papić bio je ljubavnik Mubere Muhović, čiji je suprug Sanel radio u Nemačkoj. Kada je Sanel iz Nemačke došao u Sjenicu, 23. juna uveče je sa Muberinog telefona Anelu poslata poruka u kojoj je pisalo da treba da se vide na mestu gde su se ranije često sretali. Posle toga, Anel se više nije vratio kući, a njegov poluizgoreli leš sutradan je pronađen u jednom žbunu kod pešterskog sela Ponorac.

Čitaj još:  Pronašli tragove udate ljubavnice na mestu brutalnog ubistva

Odmah posle zločina Muhovići su otputovali u Nemačku. Vratili su se kada je za njima raspisana poternica i dobrovoljno se predali policiji na Horgošu. Mada su najavljivali da će “sve reći” kada dođu u Novi Pazar, tokom istrage uglavnom su se branili ćutanjem.

Prema nezvaničnim informacijama, iako je kod ovakvih zločina to retkost, advokati Muhovića pokušali su da naprave nagodbu s tužilaštvom. Iz nepoznatih razloga do dogovora ipak nije došlo. Suđenje će biti zanimljivo, jer će se ispitivati svi detalji zločina. Moguće je da će doći i do novih “otkrića”, pogotovu što porodica ubijenog Papića tvrdi, a policija negira, da su Muhovići imali i pomagača. Ta osoba je, navodno, trebalo da sakrije zapaljeni leš i ukloni tragove zločina u vreme kada su oni putovali za Nemačku.




Policija je istragom utvrdila da je bračni par Muhović usmrtio Papića sa više od 20 udaraca tupim predmetom po glavi i telu. Najverovatnije se radi o kamenu. Potom su ga polili unapred pripremljenim benzinom i zapalili. Postoji mogućnost da je, dok je spaljivan, Anel Papić još bio živ.

Čitaj još:  Mubera se navodno sama obračunala s Anelom Papićem

izvor: novosti

Facebook komentari

Leave a Reply