Senad i Mubera Muhovic - Sjenica - optuzeni za ubistvo Anela Papica

Senad i Mubera Muhović u Okružnom zatvoru

Hronika, Sjenica vesti

Senad i Mubera Muhović u Okružnom zatvoru

Bračni par Senad (34) i Mubera (32) Muhović, osumnjičeni za ubistvo Anela Papića (32) iz Sjenice 23. juna, prebačeni su u Novi Pazar gde su, nakon saslušanja u policiji, prebačeni u Okružni zatvor.

Iako su iz bekstva, preko advokatske kancelarije, poručili da će posle predaje pravosudnim organima naše zemlje do detalja ispričati kako i zbog čega usmrtili Anela oni su se, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju u policiji branili ćutanjem.

Kako nisu želeli da odgovaraju na pitanja inspektora, prebačeni su u Okružni zatvor, a tokom nedelje ili ponedeljka će biti izvedeni pred nadležnog tužioca koji će ih saslušati.

Muhovići su se u petak predali srpskoj policiji na graničnom prelazu Horgoš nakon što su dve nedelje bili u bekstvu.

je ubijen ujutru 23. juna, a njegovo telo nađeno je dan kasnije. Forenzičari koji su obavili uviđaj su na mestu zločina pronašli DNK tragove i Mubere i Senada, zbog čega su oboje osumnjičeni za zločin, uz sumnju da su ubistvo izvršili sa predumišljajem.

Čitaj još:  Petrović šesti u "poteri"

Osumnjičeni bračni par je, sa dve ćerkice, ubrzo posle ubistva pobegao iz Sjenice, a kasnije u toku dana i iz Srbije, napustivši našu zemlju na graničnom prelazu Horgoš.

Pretpostavlja se da su se uputili u Nemačku gde je Senad godinama radio, dok je Mubera živela i odgajala njihovo dvoje dece.
Kako je policija imala čvrste materijalne dokaze koji ukazuju da su oni izvršioci, za njima je bila raspisana međunarodna poternica.

Posle par dana bračni par je, preko advokatske kancelarije u Novom Pazaru, najavio svoju predaju navodeći da će tada obelodaniti sve detalje zločina koji su počinili.

Otac ubijenog Anela, Ahmo Papić više puta je navodio da je siguran da su oni ubice i da je njegovog sina skupo koštala afera koju je imao sa Muberom.

On ovoga puta nije želeo da komentariše predaju Muhovića, dok su nam njegovi rođaci kratko poručili da se nadaju da će pravda biti zadovoljena oštrom kaznom, ali da ni to neće vratiti Anela.

Iako se Mubera putem društvenih mreža javila pojedinim medijima u Srbiji i priznala da je samo ona počinila ubistvo, izvor u policiji kaže da dokazi govore drugačije i da podjednako upućuju na oboje kao izvršioce.

Čitaj još:  Narodno pozorište Užice gostovalo u Sjenici (Video)

izvor: Blic

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .